Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop yoga/meditatie/ademen

14 juli 2023 @ 09:30 - 16:30

Summerschool 2023

Workshop Yoga/Meditatie/Ademen

 Wat kun je verwachten?
Op deze dag komen verschillende onderwerpen aanbod, zoals de herkomst van yoga en je maakt kennis met verschillende vormen van yoga. We gaan ook dieper in op de zonnegroet, adem, chakra’s en meditatie. We wisselen theorie af met praktijk. Ik laat het je vooral ondergaan.  Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga of superlenig te zijn om mee te kunnen doen!

Voor (oudere) mensen is het belangrijk om gezond oud te worden door in beweging te blijven. Het rekken en strekken van het hele lichaam houdt de mens fit. Het geeft daarbij ook meer vertrouwen in het lichaam. Bovendien is het ook gezellig om samen te komen met andere mensen. Het heeft dus ook een sociaal aspect, belangrijk in een maatschappij waar we eenzaamheid zo min mogelijk kans willen geven.

Wie is Iris?
Mijn naam is Iris Plukaard. Ik ben sinds 2010 yoga/pilatesdocente.
Mijn interesse in yoga komt voort uit de helende werking van yoga. Door bewuster met ons lichaam om te gaan, beter naar ons lichaam te luisteren, kunnen we eerder signalen oppikken. In de huidige maatschappij gaat alles snel en moeten we heel veel.  Burn-out ligt op de loer.

In de afgelopen jaren heb ik mij steeds meer verdiept in verschillende vormen van yoga, vooral in de helende, therapeutische werking van yoga.  Het lichaam zowel geestelijk als lichamelijk in balans brengen/houden.

Ik geef les aan jongeren en ouderen. Studenten staan vaak op jonge leeftijd al onder grote prestatiedruk. Voelen wat er in hun lichaam omgaat en ontspanning kunnen hulp bieden om goed te   functioneren. Daarnaast is een goede lichaamshouding van belang.

Mijn motto:  “Focus op wat je wel kuntniet op wat je niet kunt. “

Praktische informatie:
Dag:
Vrijdag 14 juli 2023
Tijd:
9:30 -16:30 uur
Prijs
: €75,00 dit is inclusief lunch, koffie/thee en lekkers
Aanmelden: voorstraat51delft@gmail.com

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
14 juli 2023
Tijd:
09:30 - 16:30