Verhuur & faciliteiten

GROTE ZAAL

Spiritueel Huis Voorstraat 51 beschikt over een grote zaal (12 x 10 m) die, afhankelijk van het type opstelling, ruimte biedt aan maximaal 60 personen. De zaal heeft ook een balkon voor ongeveer 15 personen. Deze ruimte is geschikt voor trainingen, lezingen, workshops en vergaderingen. Tevens is er een vleugel aanwezig. Deze zaal beschikt over een klein podium, een projectiescherm en een grote tafel voor koffie, thee en catering.

 

ACHTERKAMER

Deze kamer bevindt zich in het oude gebouw en is een mix van oude historie voorzien van hedendaagse comfort.
Deze ruimte (7 x 3,5 m) is geschikt voor privé sessies en groepen tot 12 personen. Er is een massagetafel en een wastafel aanwezig.

 

BIBLIOTHEEK

In het midden van deze sfeervolle ruimte staat een grote tafel.
Deze ruimte (7 x 4 m) is geschikt voor maximaal 10 personen.

 

 

BALKONKAMER


Op de eerste verdieping bij de grote zaal is een ruimte (7 x 3,5 m) beschikbaar voor privé sessies of kleine groepen tot 12 personen. Er is een wastafel en massagetafel aanwezig.

 

CATERING

Op de begane grond is een keuken aanwezig voor algemeen gebruik. Mocht de voorkeur uitgaan naar een cateraar, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen, indien gewenst, hierin adviseren.

KOSTEN

Er wordt per dagdeel een vast bedrag per groep in rekening gebracht voor het gebruik van de ruimte.

Hieronder valt:

– onbeperkt thee en water;

– gebruik van flipover, papier en stiften;

– gebruik van beamer en scherm;

– gebruik van draadloos internet.

Je kunt vrijblijvend de locatie komen bezichtigen en een prijsopgave aanvragen. We maken vervolgens een passende offerte.

BEREIKBAARHEID

Voorstraat 51 is goed bereikbaar met trein en tram. Met de trein is het 7 minuten lopen vanaf station Delft. Met tram 1 & 19 is het 4 minuten lopen vanaf halte Nieuw Plantage of Prinsenhof.

De auto kun je parkeren in de Phoenixgarage of in de Prinsenhofgarage. Het is daarna ongeveer 5 minuten lopen naar Voorstraat 51. Parkeren in de binnenstad van Delft is alleen voor vergunninghouders, dus dat behoort helaas niet tot de mogelijkheden.

Toegankelijkheid mindervaliden
De locatie is minder toegankelijk voor mindervaliden in rolstoel of scootmobiel vanwege drempels en opstapjes. Via de zij-ingang is de grote zaal wel goed toegankelijk. Er is tevens een invalidentoilet.

Overnachtingsmogelijkheden
Voorstraat 51 ligt in het centrum van Delft waar voldoende overnachtingsmogelijkheden zijn.