Gegevens van organisatie en bestuur

ORGANISATIE
Dienende Liefde is door de stichter Coen van den Engel gegoten in de juridische vorm van een stichting. We zijn in het stichtingenregister bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder KVK nr. 41146809 en RSIN nr. 816734628

De Stichting is een ANBI stichting en om die reden worden onderstaande gegevens vermeld op deze pagina.

ONZE INSTELLING
Spiritualisme dient voor een ieder toegankelijk te kunnen zijn. Door deze instelling zijn we afhankelijk van donaties om de kosten te kunnen dragen voor het onderhoud van het pand op de Voorstraat 51 in Delft.

Het bankrekeningnummer van onze stichting is: NL 79 INGB 0006 7335 02 t.n.v. Spiritualistische Stichting Dienende Liefde

ONZE DOELSTELLING
Het bestuur heeft als doelstelling om zich in te zetten voor deze spirituele ontmoetingsplek zodat er een ruimte is voor het ontmoeten van geestverwanten in de stad Delft. Een plek waar men zich spiritueel kan ontwikkelen en waar men ondersteuning kan vinden op belangrijke momenten in zijn/haar leven.

We bieden de mogelijkheid voor ceremoniële diensten bij trouwen, overlijden en spirituele herdenkingsdagen. Een maandelijkse spirituele dienst, ontwikkelingsgroepen en healing. Daarnaast is onze bibliotheek open voor het lenen van boeken over het spiritualisme.

BESTUUR
Het bestuur bestaat uit minimaal 5 tot maximaal 7 leden en wordt bijgestaan door vrijwilligers. Alle functies worden uitgevoerd op basis van vrijwilligheid zonder vergoeding.

Het bestuur zoals ingeschreven bij de KvK bestaat uit:

-Marcelle Weevers, voorzitter
-Edith Vasbinder, penningmeester
-Rozemarijn de Klerk, secretaris
-Derk Redeker, bestuurslid
-Gea Verhofstad, bestuurslid
-Ingrid Klok, bestuurslid

Contactpersoon namens het bestuur : Marcelle Weevers te bereiken via voorstraat51delft@gmail.com of 06 53971111