Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop openbaar werk binnen mediumschap

14 juli 2023 @ 09:30 - 16:30

Summerschool 2023

Workshop Openbaar werk binnen Mediumschap

Wat kun je verwachten?
Op deze dag begeleid ik je om als Medium of als Spreker voor de zaal te kunnen werken. We laten vaak veel liggen, de focus ligt meestal op het bewijs of op wat we te vertellen hebben. Terwijl de geestenwereld nog zoveel extra aandraagt.  We gaan op zoek naar dat extra!

Deze dag is voor hen die weten hoe ze een contact kunnen maken of de mogelijkheid hebben om geïnspireerd te kunnen spreken. Het maakt niet uit of je al ervaren bent of net de sprong aan het wagen bent in het Openbaar Werk, iedereen is welkom.

Wie is Marcelle?
Al meer dan 24 jaar ben ik bezig binnen het Spiritualisme. Vele trainingen heb ik mogen ervaren van internationale docenten binnen het vakgebied Mediumschap, Healing, Openbaar Spreken, Trance. Deze weg heeft mij geleerd dat ieders talent uniek is en dat iedereen een andere manier van werken heeft. Door te kijken naar de student als individu, te kijken naar wat er plaats vindt in de dynamiek en mijn ervaring te laten spreken, onstaat er een mogelijkheid om te groeien. Iets wat ik inmiddels een aantal jaren doe in de groepen Mediumschap in het Spiritueel huis.

En dat is waar mijn passie ligt, aandacht voor jou en je talent. Dat is ook de reden waarom ik graag in kleine groepen werk, zodat we het maximale uit je talent kunnen halen.

Praktische informatie
Dag:
Vrijdag 14 juli 2023
Tijd:
9:30 -16:30 uur
Prijs
: €75,00 dit is inclusief lunch, koffie/thee en lekkers
Aanmelden: voorstraat51delft@gmail.com

Gegevens

Datum:
14 juli 2023
Tijd:
09:30 - 16:30