Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop diercommunicatie

15 juli 2023 @ 09:30 - 16:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Eén evenement op 15 juli 2023 om 09:30

Summerschool 2023

Workshop Diercommunicatie

Wat kun je verwachten?
Ben jij ook zo benieuwd naar wat er in je dier omgaat? Zou je een inkijkje willen in de gevoels- en belevingswereld van je dier door te leren hoe je op intuïtieve wijze met dieren kan communiceren? Om op deze manier je dier beter te begrijpen en de band met je dier te verdiepen? Of ben je al bekend met intuïtieve diercommunicatie en vind je het fijn om in een prettige setting te oefenen en van elkaar te leren? Meld je dan vooral aan voor deze 1-daagse basistraining!

Tijdens deze dag ga je een start maken met hoe intuïtieve diercommunicatie in zijn werk gaat. Ik neem je mee in de achtergronden hiervan en we gaan oefenen, onder meer aan de hand van door jou meegebrachte foto’s van je dieren. We gaan het hebben over de verschillen en overeenkomsten met mediumschap en ik neem je een stukje mee in wat wij in het contact met onze dieren van ze kunnen leren. Daarnaast is er ook ruimte voor spontaniteit en wat zich in het moment wil ontvouwen.
Je gaat oefenen a.d.h.v. foto’s van je dieren. Wil je daarom zoveel mogelijk fysieke foto’s (of printjes) van je dieren, een schrift en pen meenemen?

Wie is Claire?
Vanuit mijn grote liefde voor dieren ben ik, Claire van ’t Hul, al jarenlang actief op het gebied van intuïtieve diercommunicatie en holistische en natuurlijke diergezondheid. Vanuit deze liefde heb ik ook mijn bedrijf Animalinsight opgericht waarin ik diverse soorten privé sessies, les, lezingen en trainingen aanbied op het gebied van intuïtieve diercommunicatie en natuurlijke diergezondheid.

Voor mij is het magisch mooi om zichtbaar te maken wat soms nog niet zo zichtbaar is! Om dieren en hun mensen te helpen met vraagstukken rondom bijvoorbeeld zorg en relaties. Om mensen met andere ogen naar dieren te laten kijken en op mijn eigen wijze bij te dragen aan het verdiepen van de verbindingen tussen dieren en mensen. Dit gun ik je dier en jou ook! Deze 1-daagse basistraining is een mooie manier voor jezelf om hiermee een start te maken. Je bent van harte welkom om je aan te melden!

Wil je meer weten over Claire en haar werk kijk dan op www.animalinsight.nl

Praktische informatie
Dag: Woensdag 12 juli 2023 en/of zaterdag 15 juli 2023
Tijd: 9:30 -16:30 uur
Prijs: €75,00 per dag. Dit is inclusief lunch, koffie/thee en lekkers.
Aanmelden: voorstraat51delft@gmail.com

 

 

Gegevens

Datum:
15 juli 2023
Tijd:
09:30 - 16:30