Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop pendelen

12 juli 2023 @ 13:30 - 16:30

Summerschool 2023

Workshop Pendelen

Wat kun je verwachten?
Met pendelen wordt bedoeld het raadplegen van het “onbewuste” door middel van een pendel. Toen ik mijn intuïtie “bewust” begon te ontwikkelen vond ik het een geweldig hulpmiddel. Door vragen te stellen beweegt de pendel in een bepaalde richting. Dat kan je helpen bij het vinden van je antwoord.
Pendelen wordt net als wichelroedelopen beschouwd als een vorm van radiësthesie en wichelarij. Er is geen wetenschappelijk bewijs dat pendelen zou werken, maar net als ik zijn anderen die de pendel hanteren van mening dat het instrument goed werkt.
Deze workshop is in eerste instantie bedoeld voor degenen die de ‘Pendelworkshop voor beginners’ bij mij hebben gevolgd. Maar daarnaast mogen belangstellenden met enige ervaring in pendelen zich ook melden. We plaatsen je dan op een wachtlijst voor het geval er een plek beschikbaar komt.

Wie is Juliet?
Mijn naam is Juliet Joan Moll. Ik ben therapeute Natuurlijke geneeswijzen (Voetreflexologie, Magnetiseren, Paranormale therapie, Heling, Massagetherapie, Cranio Sacrale therapie).
Ik ben Diplomahouder van het Spiritualist National Union en heb certificaten behaald in Spirituele Heling, Openbaar Spreken en Privé Readings aan hetzelfde instituut, gevestigd in Engeland, de moederorganisatie van het Arthur Findlay College.

Praktische informatie
Dag: Woensdag 12 juli 2023
Tijd: 13:30 -16:30 uur
Prijs: €45,00 dit is incl. koffie/thee en lekkers
Zelf meenemen: Je eigen pendel
Aanmelden: voorstraat51delft@gmail.com

Gegevens

Datum:
12 juli 2023
Tijd:
13:30 - 16:30