Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

2 daagse workshop lichaamswerk/presentatie

12 juli 2023 @ 09:30 - 13 juli 2023 @ 16:30

Summerschool 2023

2-dgs Workshop Lichaamswerk/Presentatie

Wat kun je verwachten?
Dag 1:
Als we een verhaal vertellen voor een groep of zaal willen we graag dat dit boeiend, authentiek en inspirerend is. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Wanneer we gaan vertellen alleen vanuit ons hoofd, wordt het vaak niet ontvangen bij je publiek. Je hoofd is vooral bezig om je te beschermen tegen gevaar, zoals bijvoorbeeld tegen afwijzing, en dit kan behoorlijk in de weg gaan zitten tijdens het spreken.
Veel fijner is om te spreken vanuit je buik, zodat het publiek jouw woorden kan voelen in plaats van horen. De verbinding met je buik, en je lichaam, heb je hard nodig om vanuit authenticiteit te kunnen spreken. In je buik voel je wat jouw behoeften en grenzen zijn, wat jouw passie is en wat er vanuit jouw authentieke zelf vertelt wil worden aan je publiek. Dit betekent aanwezig zijn in je lijf!
Op de eerste dag gaan we contact maken met onze buik, ervaren we hoe het hier voelt en hoe we hier meer aanwezig kunnen zijn in plaats van weer snel terug te schieten  naar ons hoofd. Dit doen we o.a. d.m.v lichaamswerk gerichte oefeningen, zoals ademwerk, geleide meditaties en opstellingen. Hierdoor ga je je lichaam meer bewonen en wordt het veiliger om te voelen, waardoor je meer inspiratie vanuit je buik kunt laten komen.

Dag 2:
Na dag 1, ga je vooral uitvoerend aan de gang en presenteer je jezelf aan de groep. En wordt er gekeken naar: hoe je voor de groep staat, wat je non-verbale communicatie is, welke houding je aanneemt, hoeveel procent je aanwezig bent en wat je mimiek is.
Verder ga je ervaren hoe je verhaal ontvangen wordt door de groep, hoe je omgaat met wat je in jezelf ervaart, hoe het voelt om kwetsbaar te zijn, hoe je jezelf open kunt stellen. Ook belangrijk is hoe je gebruik kunt maken van je lichaam, zodat je lichaam je verhaal ondersteunt. En ook hoe je gebruik kunt maken van flair en humor.
Waar het vooral om gaat, is dat je jezelf durft te laten zien en dat alles er van jou mag zijn. Door je authentieke zelf in te zetten wordt je verhaal veel krachtiger en inspirerend voor je publiek.

Voor wie is het?
Voor mensen die:

  • Meer ontspannen voor een groep willen staan.
  • Contact willen ervaren met hun buik.
  • Meer in hun eigen authentieke energie willen blijven voor zichzelf en voor een groep.
  • Bewuster willen worden van hun lichaam en hoe ze hun lichaam kunnen inzetten om hun verhaal te ondersteunen.
  • De stem van hun intuïtie en emotie beter willen onderscheiden.

Wie is Michelle?
Mijn naam is Michelle McLeary en ik werk alweer 13 jaar als energetisch coach, adviseur en trainer. Ik ben gespecialiseerd in regressietherapie, opstellingen en lichaamswerk. Door mijn eigen ervaringen, ben ik ervan overtuigd dat ons emotionele en fysieke welzijn afhankelijk is van de hoeveelheid onvoorwaardelijke liefde die we voor onszelf voelen en het vertrouwen wat we in onszelf en in het leven hebben. Onze buitenwereld wordt, volgens mijn visie, gecreëerd door onze innerlijke wereld.
Ik begeleid individuele mensen en groepen met onverwerkte pijn en emoties, om controle steeds meer los te laten, zodat (zelf)liefde weer kan stromen. Hierdoor ervaar je weer de verbinding met je lichaam en je intuïtie zodat je kunt leven vanuit authenticiteit en de balans in jezelf en je leven kan herstellen.
Zie ook: www.michellemcleary.nl

Praktische informatie
Dag:
Woensdag 12 en donderdag 13 juli 2023
Tijd:
9:30 -16:30 uur
Prijs
: €150,00 dit is inclusief lunch, koffie/thee en lekkers
Aanmelden: voorstraat51delft@gmail.com

 

Gegevens

Begin:
12 juli 2023 @ 09:30
Einde:
13 juli 2023 @ 16:30