Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop healing

13 juli 2023 @ 09:30 - 16:30

Summerschool 2023

Workhop Healing

Wat kun je verwachten?
Op deze dag nemen we je mee in de wereld van Healing. Verschillende technieken zullen we uitvoeren en ervaren. Want op deze dag ben je niet alleen het medium voor de healingenergie, maar ben je op sommige momenten ook de ontvanger. Beide zijn belangrijk om te ervaren. We gaan je ook laten ervaren hoe fijn het is om vanuit overgave te werken, hoe je jouw band met je healingteam kunt versterken. Het is een dag vol overgave, werken en ontvangen.

Wij, Juliet en Marcelle, hebben beiden een grote passie ontwikkeld voor Healing en vinden het dan ook fijn om jullie daarom met zijn tweeën te begeleiden.

Wie is Juliet?
Ik ben therapeute Natuurlijke geneeswijzen (Voetreflexologie, Magnetiseren, Paranormale therapie, Heling, Massagetherapie, Cranio Sacrale therapie). Ik ben Diplomahouder van het Spiritualist National Union en heb certificaten behaald in Spirituele Heling, Openbaar Spreken en Privé Readings aan hetzelfde instituut, gevestigd in Engeland, de moederorganisatie van het Arthur Findlay College.

Wie is Marcelle?
Al meer dan 24 jaar ben ik bezig binnen het Spiritualisme. Vele trainingen mogen ervaren van internationale docenten binnen het vakgebied Mediumschap, Healing, Openbaar Spreken, Trance. Op het moment begeleid ik studenten binnen het Mediumschap, Openbaar Spreken en Trance. Ook mag ik regelmatig deze disciplines uitvoeren in het Spiritueel Huis.

Praktische informatie
Dag:
Donderdag 13 juli 2023
Tijd:
9:30 -16:30 uur
Prijs
: €75,00 dit is inclusief lunch, koffie/thee en lekkers
Aanmelden: voorstraat51delft@gmail.com

Gegevens

Datum:
13 juli 2023
Tijd:
09:30 - 16:30