Voorstraat 51, 2611 JL Delft

TRAINING INTUÏTIEVE ONTWIKKELING

Intuïtie hebben we allemaal. Je kunt het ervaren als een spontaan weten, een plotseling inzicht of een innerlijke bewustwording. Het is een natuurlijk vermogen dat in iedereen aanwezig is. Soms ben je het je bewust, maar vele mogelijkheden van de intuïtie blijven onbenut. Om het potentieel van je intuïtie te ontdekken, hoef je eigenlijk alleen je ontvankelijkheid ervoor te vergroten. Door je meer bewust te worden van je intuïtie, kun jij haar positief gaan inzetten. Intuïtieve ontwikkeling wordt hiermee een instrument voor persoonlijke ontwikkeling. Je intuïtie kan je namelijk tot steun zijn in je leven bij het nemen van beslissingen; het kan maken dat je het leven lichter gaat ervaren.

WAT JE LEERT

Intuïtie wordt ook wel je zesde zintuig genoemd. Je leert door middel van diverse oefeningen hier steeds meer op te gaan vertrouwen. Intuïtieve ontwikkeling vergroot je zelfkennis; je ontdekt wat jou tegenhoudt én wat jou helpt om je volledige potentieel van je intuïtie te gebruiken. Je wordt je bewust van het verschil tussen intuïtie, gedachten en emoties. Als je intuïtief vaardiger wordt, bevordert dit je creatief vermogen, lichamelijk welzijn en voldoening in werk en relaties.

INHOUD

Iedereen kan op zijn eigen niveau in september en januari instromen. Het potentieel van intuïtie is enorm, dus hierin is altijd groei mogelijk. Iedere les start met een meditatie en je leert om je intuïtie te gebruiken en te vertrouwen door het lezen van elkaar en door zo elkaar een reading te geven. Als je belangstelling hebt, kun je op een gegeven moment doorstromen naar de Jaartraining Mediumschap.

Docent

De training wordt gegeven door Rozemarijn de Klerk. Zij is sinds 2007 coach, na 20 jaar als leidinggevende in het bedrijfsleven en het onderwijs te hebben gewerkt. Tevens heeft zij jarenlange ervaring met het geven van trainingen Intuïtieve Ontwikkeling en is zij medium. De training bestaat uit 10 lessen op maandagavond en start twee keer per jaar: in september en in januari.

Voor meer informatie en aanmelden: bel 06 28515364, mail rozemarijndeklerk@gmail.com of zie www.rozemarijndeklerk.nl

Contact

Voorstraat 51
Voorstraat 51, 2611 JL Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 41146809
CRKBO registratie
E: stichtingdienendeliefde@gmail.com