Voorstraat 51, 2611 JL Delft

Jaartraining mediumschap

In Voorstraat 51 wordt educatie aangeboden die de mogelijkheid geeft om je als mens, als healer en als medium te ontwikkelen.

Missie: Ieder mens heeft een uniek talent

De basis voor deze educatie is dat ieder mens een uniek talent heeft en dit kan ontwikkelen. Vanuit een open houding en met respect voor ieders keuze laat onze educatie op een natuurlijke en ondersteunende manier de cursisten tot zelfkennis en innerlijke groei komen.

Visie: De beste versie van jezelf worden

Bij de educatie wordt het mediumschap als kapstok gebruikt om jouw unieke talent te vinden en om te  komen tot zelfontwikkeling. Ieder in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier vanuit verbinding met jezelf en met de ander.

Doordat je bezig bent met het verfijnen van jezelf als medium, kom je jezelf tegen; jij bent ten slotte het instrument waarmee je werkt. Deze uitdaging wordt begeleid door onze professionals, zodat jij op zoek kunt naar je drijfveren, je passie en je talent om zo de beste versie te worden van jezelf. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van mogelijkheden die het mediumschap biedt. Niet alleen binnen de lessen, maar ook daarbuiten zoals tijdens de maandelijkse openbare avonden voor mediumschap of de wekelijkse zondagsbijeenkomsten. Daarnaast worden er op de Voorstraat 51 allerlei activiteiten aangeboden, waarin je andere aspecten van jezelf kunt ontwikkelen die jouw unieke talent ondersteunen.

Dit alles zonder oordeel, zonder een vooraf vaststaand resultaat om je alle ruimte te geven voor jouw innerlijke groei.

N.B. Wanneer jouw talent om iets anders vraagt dan mediumschap, dan hebben we een groot netwerk en zullen we je helpen om met de juiste docenten in contact te komen voor verdere begeleiding.

Inhoud

Wij staan garant voor gedegen inhoud, kennis en kwaliteit. Aangezien onze cursisten zich mogelijk willen inzetten als instrument voor de verbinding van de geziene en ongeziene wereld of als instrument willen functioneren in verbinding met anderen, zijn de volgende factoren in onze educatie van groot belang:

  • Zelfonderzoek
  • Kennis
  • Verantwoordelijkheid
  • Tijd

Onze educatie wordt verzorgd door Marcelle Weevers en Diana Stoet, die gekwalificeerd zijn en beschikken over jarenlange ervaring.

Om je eigen mediumschap te leren kennen, wordt er aandacht besteed aan het spiritualisme en aan het ontdekken en ontwikkelen van je talent, je passie, je intuïtie en zelfkennis. Onze filosofie is dat als alle elementen samenkomen, uitvoering van gedegen kwaliteit gerealiseerd kan worden. Een cursusjaar loopt van september t/m juni.

Heb je interesse of wil je meer weten over onze educatie, stuur een mail naar stichtingdienendeliefde@gmail.com, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact

Voorstraat 51
Voorstraat 51, 2611 JL Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 41146809
CRKBO registratie
E: stichtingdienendeliefde@gmail.com