Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing bewust ouder worden

7 november 2023 @ 13:30 - 16:00

Tijd: 13:30 – 16:00 uur

Kosten: vrijwillige bijdrage

Aanmelden bij Kees Voorberg en Philo Derks: bewustouderworden@gmail.com 

Open bijeenkomst met een lezing en (na)gesprek over: Wat is bewust ouder worden? Wat is de waarde ervan? Wat houdt Persoonlijke Ontwikkeling in de 3e levensfase in? Hoe doe je dat? Wat is het project B.O.W.? Hoe kun je meedoen?

Ouder worden biedt andere en nieuwe kansen voor verdere persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarvoor is het nodig dat we de vragen die in deze leeftijdsfase bij ons (gaan) leven serieus nemen en de uitdagingen aangaan.
Hoe kijken we terug op ons leven? Kunnen we daar een rode draad in ontdekken? Welke dingen in ons leven hebben ons vreugde gebracht? Wat waren de moeilijke ervaringen en wat hebben die ons gebracht? Welke verlangens zijn vervuld en welke zijn onvervuld gebleven? Ouder worden gaat ook met verlies gepaard. Bijvoorbeeld verlies van energie, verlies van werk, verlies van gezondheid, verlies van dierbaren. Hoe gaan we met dat verlies om? Welke wensen en verlangens hebben we in deze levensfase en wat doen we daarmee?

Wij, als leden van de werkgroep ‘Bewust Ouder Worden’ zijn zelf in de derde levensfase en zijn bezig met dit soort vragen. We willen dat graag samendoen met meer mensen die graag bewust ouder willen worden en in ontwikkeling willen blijven, ook nu we ouder worden.

De open bijeenkomsten zijn bedoeld ter inspiratie, dialoog en als mogelijke opstap naar andere activiteiten.

Gegevens

Datum:
7 november 2023
Tijd:
13:30 - 16:00