Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Elke dag vitaal!

11 november 2023 @ 10:00 - 17:00

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Kosten: € 125,-

Aanmelden: vrouweroos@gmail.com 

Elke dag vitaal!
Ook als de dagen korter worden

Ben je vaak moe?
Voel jij spanningen in je lijf?
Loop je vaak te piekeren en voel jij je onrustig?
Vind je het lastig om je op je werk te concentreren?
Word je gauw overweldigd door stress of emoties?

Je bent gezond en eigenlijk best gelukkig, maar toch voel je dat er meer in je zit. Je weet dat je meer uit je leven kunt halen als je uitgerust bent, meer energie hebt en dat je meer kunt geven als je beter in je vel zit.

Waarom leer je niet met de energie van je lichaam te werken? Ervaar wat het met je totale welzijn doet. Je leert in deze workshop eenvoudige en krachtige zelfzorg technieken waar je het effect gelijk van gaat merken. Je gaat je rustiger in je lijf en hoofd voelen, je voelt spanningen in je lijf verminderen en je gaat je vitaler en blijer voelen.

Je ontvangt een uitgebreide digitale PDF hand-out. Gedurende de dag staan er thee, water en versnaperingen klaar. Lunch graag zelf meebrengen; winkels en eetgelegenheden zijn in de buurt.

De oefeningen kun je in de ochtend doen, zodat je fris en fruitig aan de dag begint. Of juist na je werkdag om je weer op te laden voor je gezin. Of op de avond voordat je naar bed gaat, zodat je sneller de drukte van de dag kunt loslaten en tot rust komt zodat je beter slaapt.

Deze oefeningen en technieken hebben mij, Roos Vrouwe, in mijn eigen leven enorm geholpen. Ik voel me meer geaard, heb meer energie gekregen en ik voel me blijer. Dit heeft op den duur ook een positieve invloed gehad op mijn omgeving.
Ik heb alle 4 levels doorlopen van de certificatie programma van Eden Energy Medicine oftewel the Eden Method zoals het tegenwoordig heet en ben een Advanced Eden Energy Medicine Practitioner en heb de training gedaan voor Eden Method Teacher. Zie ook: energy-medicine.nl

 

Gegevens

Datum:
11 november 2023
Tijd:
10:00 - 17:00