Voorstraat 51, 2611 JL Delft

CURSUS INTUÏTIEVE ONTWIKKELING

We kunnen allemaal aanvoelen als we een kamer binnenlopen of de aanwezige mensen net ruzie hebben gemaakt. We voelen meestal ook wel aan als de ander niet zo lekker in zijn vel zit. Soms kun je echter last hebben van de energieën die je oppikt, terwijl jouw gevoeligheid, jouw intuïtie, ook een kracht kan zijn. Door je meer bewust te worden van je intuïtie, kun jij haar positief gaan inzetten. Intuïtieve ontwikkeling wordt hiermee een instrument voor persoonlijke ontwikkeling. Of je nu meer zelfvertrouwen wil ontwikkelen, beter uit je woorden wil komen, gaan doen wat goed voor jou is of wil gaan staan voor wie je bent.

INHOUD

Iedere les starten we met een meditatie. We besteden aandacht aan je energiebalans en doen diverse oefeningen om beter in contact te komen met jezelf en met je intuïtie. We oefenen ook in tweetallen door onze intuïtie in te zetten bij het lezen van elkaar.

WAT JE LEERT

Je leert je bewust te worden van het verschil tussen je intuïtie en je gedachten. Je leert steeds meer vertrouwen te gaan hebben in jezelf en je intuïtie. Het wordt daardoor steeds makkelijker om bij jezelf te blijven en je minder te laten leiden door de mensen om je heen en je omstandigheden. Je kan steeds meer gaan leven vanuit je kracht.

Docent

De cursus wordt gegeven door Rozemarijn de Klerk. Zij is sinds 2007 coach, na 20 jaar als leidinggevende in het bedrijfsleven en het onderwijs te hebben gewerkt. Tevens heeft zij jarenlange ervaring met het geven van cursussen Intuïtieve Ontwikkeling en is zij medium. De cursus bestaat uit 10 lessen op maandagavond en start twee keer per jaar: in september en in januari.

Voor meer informatie: bel 06 28515364, mail rozemarijndeklerk@gmail.com of zie www.rozemarijndeklerk.nl

Contact

Voorstraat 51
Voorstraat 51, 2611 JL Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 41146809
CRKBO registratie
E: stichtingdienendeliefde@gmail.com