Overige activiteiten

Openbare avond voor mediumschap

Eén keer per maand, op woensdagavond is er een openbare avond voor mediumschap. Op deze avonden verbinden mediums de ongeziene en de geziene wereld met elkaar. Er vindt communicatie met overleden dierbaren plaats, maar ook jouw energie wordt gelezen door middel van bijvoorbeeld een kaart of een bloem.

Tijdens deze avonden staan liefde, respect en verbinding centraal en kan er troost worden gegeven aan hen die hun dierbaren missen.

Het zijn ook avonden waar je inzicht krijgt in het mediumschap vanuit de spiritualistische traditie en de educatie daarin; we leggen uit en laten zien hoe de geestenwereld via de mens als medium werkt en hoe intuïtie werkt als jouw energie wordt gelezen.

Ieder medium is, net als ieder mens, uniek en werkt op zijn of haar eigen specifieke manier. Door te begrijpen hoe het mediumschap werkt, kun je zelf ervaren hoe bijzonder het is en tegelijkertijd hoe natuurlijk mediumschap is.

De avond start om 19:30 uur (deur is open vanaf 19:00 uur) en duurt tot 21:00 uur. Kosten: € 10,- (er kan gepind worden)

Je bent van harte welkom!

Meditatie

Op deze avonden komen diverse methodes van mediteren aan bod, waarbij innerlijke rust kan worden ervaren. Deze rust helpt om jezelf in al je facetten te ontmoeten; je reflecteert als het ware op je innerlijke zelf met al zijn leuke en minder leuke kanten. Hiermee leren zijn geeft rust, die je mee kan nemen in je dagelijkse bezigheden.

Marcelle Weevers begeleidt de meditaties die iedere drie weken op woensdagavond plaatsvinden. Je kunt je hier per keer voor opgeven door een mail te sturen naar: stichtingdienendeliefde@gmail.com

Tijd: 19.30 – 21.00 uur (19.00 uur deur open)

Kosten: € 15,- per keer (er kan gepind worden)

Data 2021: 2 februari, 23 februari, 16 maart, 6 april, 27 april, 18 mei, 8 juni, 29 juni

Hatha Yoga

Doe mee en ervaar de rust die Hatha Yoga brengt! In de naam Hatha komen de Sanskriet-woorden ha (zon) en tha (maan) samen. De zon staat voor actie, de maan voor verinnerlijking. In de Hatha yoga komen die tegengestelde energieën samen.

Met behulp van verschillende oefeningen richten we ons op inspanning en ontspanning van bepaalde lichaamsdelen. Met als resultaat dat je lichaam meer in evenwicht komt. Door concentratie en adem naar punten in het lichaam te verplaatsen, breng je daar bewustzijn.

De les bestaat uit eenvoudige oefeningen die gericht zijn op kracht, balans, flexibiliteit, ontspanning, ademhaling en op ruimte zoeken in het lichaam door te rekken en te strekken. De les is voor iedereen toegankelijk. Ervaring is niet nodig en je hoeft niet lenig te zijn. Matjes zijn aanwezig.

De lessen vinden plaats op dinsdag en donderdagochtend.

Aanmelden of informatie: www.yoga-mariposa.com of  irisplukaard@ziggo.nl

GEA’S BIODANZA EN DANSCOACHING

Biodanza is een combinatie van bewegen, contact en ervaren. Het kan je helpen meer in balans te komen, je blijer, meer ontspannen en levendiger te voelen. Biodanza heeft een sterke wetenschappelijke basis, geworteld in de menswetenschappen en biologie. De combinatie van dans, muziek en lesopbouw maakt iedere dans tot een bijzondere ervaring. Biodanza laat je bijna ongemerkt contact maken met je gevoel van levensvreugde, eigenwaarde en verbondenheid. Door te dansen verbeter je je gevoel van zelfwaardering. Ook neemt je gevoel van welzijn toe. Biodanza is hiermee dan ook een eenvoudig pad voor jouw ontwikkeling, waarbij je een diepere verbondenheid aangaat met de rijkdom aan leven in en om je heen. Iedere week op donderdagavond is er een groepsles.

Danscoaching

De danscoaching die Gea geeft zijn 1-op-1 sessies, gebaseerd op de methode van Biodanza. Bij danscoaching ga je met behulp van muziek en dans op zoek naar het antwoord op je (levens)vraag. Door de lichamelijke ervaring word je je bewust van spanningen, blokkades of belemmeringen en kun je bewuster kiezen voor een andere beweging, lichamelijk, mentaal of emotioneel. De sessie wordt speciaal voor jou samengesteld met oefeningen en muziek die jou kunnen helpen in je zoektocht naar meer levensgeluk.

Aanmelden of informatie: gea@geaverhofstad.nl  of kijk op de website: www.geaverhofstad.nl

Qigong

Door het beoefenen van Qigong laat je Qi – levensenergie – stromen, sturen en vermenigvuldigen. Dit gebeurt door het vloeiend, intern onbelemmerd, uitvoeren van de beweging en ademhaling. Qigong kan je rust, balans en energie brengen. De oefeningen worden doorgaans staand uitgevoerd.

In beide cursussen begint de les met een stilte meditatie en warming-up. In de 1e les van 9-10.15u worden verschillende qigong vormen geleerd en beoefend. Elke vorm heeft namelijk zijn eigen kenmerken en uitwerking.

De les van 10.25-11.25 is een cursus waarin de meridianen Qigong  stapje voor stapje wordt uitgelegd en opgebouwd. Je lichaamsbewustzijn wordt hiermee een stuk verder ontwikkeld. Aan het eind ken je dit deel van de vorm, en kan je het zelfstandig uitvoeren, of makkelijk volgen met een geheugensteun.
U bent van harte welkom bij een open les of stuur een mail voor een proefles.
Zie voor meer informatie: www.taichidelft.nl

 

Koor ‘Zing dan’

‘Zing dan’, geïnspireerd op het lied wat bekend is geworden door Jenny Arean, is een gezellig gemengd koor van ongeveer 25 zangers die onder leiding van Boudewijn Ruigrok van alles zingen: jazz, kleinkunst, pop, wereldmuziek en soms zelfs wat klassiek! We werken naar een jaarlijks concert toe en we doen ons uiterste best om de muziek zo goed mogelijk te laten klinken. Zoek je nog een gemotiveerd koor om bij aan te sluiten, ben je van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen!

Voor meer informatie, mail naar Boudewijn Ruigrok: nijwedoub@hotmail.com

Rouwgroep

Voor meer informatie: DeLevensboomDelft.nl

Zingen met Hester Dam

Hester Dam verzorgt verschillende avonden waar je heerlijk kunt komen zingen. Voor meer info: www.hesterdam.nl

Contact

Voorstraat 51
Voorstraat 51, 2611 JL Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 41146809
CRKBO registratie
E: stichtingdienendeliefde@gmail.com