Trouwlocatie

Trouwen in het hart van de historische binnenstad van Delft.
Met de gracht voor de deur is aankomen of vertrekken met een rondvaartboot mogelijk. Of in stijl in koets of paardentram, alles om jullie moment onvergetelijk te maken.

Voorstraat 51 is een officiële trouwlocatie waar je kunt trouwen voor de wet en waar het ook mogelijk is om via een spirituele trouwceremonie een verbintenis aan te gaan.

Locatie reserveren

Wil je op onze locatie trouwen of een partnerschap aangaan? Maak dan een afspraak met Marcelle Weevers om Voorstraat 51 te bezichtigen en om te kijken of jullie op de geplande datum en tijd terecht kunnen. Vervolgens meld je de locatie, datum en tijdstip bij de gemeente. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor jullie huwelijk of partnerschap. De gemeente zal vervolgens voor een trouwambtenaar zorgen. Voor informatie gemeente Delft: www.gemeentedelft.nl/wonen/trouwen-en-partnerschap/locatie-en-datum

Er gelden geen vaste tijden. Jullie kunnen zelf dag en tijdstip kiezen. We overleggen graag de mogelijkheden met jullie. We zijn te bereiken op: 06 53971111  of via voorstraat51delft@gmail.com

Duur van de officiële ceremonie

Net als in het stadhuis duurt de officiële ceremonie ongeveer 30 minuten. Het is niet mogelijk om langer gebruik te maken van de trouwambtenaar. Er zijn wel mogelijkheden om langer van de locatie gebruik te maken en zaken rondom de officiële ceremonie naar jullie eigen wensen aan te passen.

Kosten

De tarieven voor het sluiten van jullie huwelijk zijn dezelfde als voor een huwelijk of partnerschap in het stadhuis. Voor het gebruik van onze locatie komt er een vaste bijdrage bij. Dit zal ter sprake komen tijdens het eerste gesprek met Marcelle Weevers; met haar kunnen jullie ook jullie wensen doornemen.

Mogelijkheden

Voor zowel voor als na de ceremonie beschikt Voorstraat 51 over kleinere ruimtes waar men zich kan verzamelen of terug kan trekken. In de grote zaal waar de ceremonie plaatsvindt, is een vleugel aanwezig.

Onze locatie leent zich heel goed om bijvoorbeeld na afloop de bruidstaart aan te snijden of een kleine lunch te nuttigen. Willen jullie voor de deur op een rondvaartboot stappen dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Ook na afloop verder feesten kan, in de buurt zijn meerdere gelegenheden voor een receptie, diner en een spetterend feest. Wij denken graag met jullie mee!

Spirituele trouwceremonie

Naast trouwen voor de wet is het ook mogelijk om een spirituele ceremonie te laten plaatsvinden. Deze kan na een onderbreking van minimaal een half uur na de wettelijke ceremonie plaatsvinden. Voor meer informatie, klik hier.