Healing

Een healing kan je helpen om je beter te voelen. Ook kan een healing worden ervaren als een rustmoment in drukke tijden. De healer stemt zich af op de universele energie en fungeert als brug tussen deze energie en jou. Deze energie kan een genezingsproces, geestelijk, lichamelijk en emotioneel, ondersteunen.
De healing is gratis, een donatie is welkom.

Healingavond onder leiding van Marcelle Weevers
Op deze avond, die op de laatste maandag van de maand wordt gehouden, zit een groep healers van 19:30 – 20:30 uur samen in afstemming met de universele energie om healing te geven. Je kunt je opgeven om hierbij aanwezig te zijn om zelf healing te ontvangen. Ook is het mogelijk om alleen de naam van jezelf, een ander of van je huisdier door te geven voor healing op afstand. Aanmelden via de mail: voorstraat51delft@gmail.com

Healing op afspraak
Iedere woensdag is er een groep healers die zich van 09:00 – 09:30 uur afstemt op hen die hebben aangegeven healing te  willen ontvangen. Je kunt je naam op deze lijst laten zetten door een mail te sturen naar: voorstraat51delft@gmail.com
Wil je fysiek een healing ontvangen, dan kun je daarvoor via hetzelfde e-mailadres een afspraak te maken. De healing vindt dan plaats in de achterkamer van de Voorstraat.

Dierenhealing
Claire van ’t Hul stemt zich in de laatste week van de maand af op de dieren die zijn opgegeven voor het ontvangen van healing. Je kunt hiervoor de naam van je dier doorgeven door een mail te sturen naar info@animalinsight.nl. Wil je dat je dier fysiek healing ontvangt op Voorstraat 51, dan kun je via hetzelfde emailadres een afspraak maken.