Educatie

Cursus ‘De kracht van gedachten en intuïtie’

Laat je je leiden door je gedachten of door je intuïtie? Gedachten trekken vaker je aandacht dan dat je zou willen. Ze vertellen je wat je allemaal nog moet doen, wat je beter had kunnen doen en ga zo maar door. Gedachten beïnvloeden daarmee ook hoe je je voelt, terwijl gedachten ook positief voor je kunnen werken. Eigenlijk wil je luisteren naar de stem van je intuïtie, want die vertelt je wat goed voor je is.

Iedere les starten we met een meditatie. Daarnaast doen we diverse oefeningen waardoor je je steeds meer bewust wordt van je gedachten, de stem van je intuïtie en de invloed daarvan op hoe jij je voelt. Je leert hoe rust te gaan ervaren in het nu, ondanks alles wat er om je heen gebeurt.

De cursus bestaat uit 10 lessen op maandagavond en wordt gegeven door Rozemarijn de Klerk.

Klik hier voor meer informatie, zie www.rozemarijndeklerk.nl of stuur een mail naar rozemarijndeklerk@gmail.com

Jaartraining ‘Mediumschap, als instrument voor zelfontwikkeling’

Tijdens deze training krijg je de mogelijkheid om je als mens, als healer en als medium te ontwikkelen. Op een natuurlijke en ondersteunende manier wordt het mediumschap als kapstok gebruikt om jouw unieke talent te vinden en om te  komen tot zelfontwikkeling. Er wordt aandacht besteed aan het spiritualisme en aan het ontdekken en ontwikkelen van je talent, je passie, je intuïtie en zelfkennis. Alles in je eigen tempo en op je eigen manier vanuit verbinding met jezelf en met de ander.

De training bestaat uit 10 zaterdagen (één per maand) en wordt gegeven door Marcelle Weevers en Diana Stoet, professionals op dit vakgebied.

Klik hier voor meer informatie of stuur een mail naar stichtingdienendeliefde@gmail.com

Contact

Voorstraat 51
Voorstraat 51, 2611 JL Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 41146809
CRKBO registratie
E: stichtingdienendeliefde@gmail.com