Educatie

CURSUS ‘INTUÏTIEVE ONTWIKKELING’

We kunnen allemaal aanvoelen als we een kamer binnenlopen of de aanwezige mensen net ruzie hebben gemaakt. We voelen meestal ook wel aan als de ander niet zo lekker in zijn vel zit. Soms kun je echter last hebben van de energieën die je oppikt, terwijl jouw gevoeligheid, jouw intuïtie, ook een kracht kan zijn. Door je meer bewust te worden van je intuïtie, kun jij haar positief gaan inzetten. Intuïtieve ontwikkeling wordt hiermee een instrument voor persoonlijke ontwikkeling. Of je nu meer zelfvertrouwen wil ontwikkelen, beter uit je woorden wil komen, gaan doen wat goed voor jou is of wil gaan staan voor wie je bent.

Iedere les starten we met een meditatie. We besteden aandacht aan je energiebalans en doen diverse oefeningen om beter in contact te komen met jezelf en met je intuïtie. We oefenen ook in tweetallen door onze intuïtie in te zetten bij het lezen van elkaar.

De cursus bestaat uit 10 lessen op maandagavond en wordt gegeven door Rozemarijn de Klerk.

Klik hier voor meer informatie, zie www.rozemarijndeklerk.nl of stuur een mail naar rozemarijndeklerk@gmail.com

Jaartraining ‘Mediumschap, als instrument voor zelfontwikkeling’

Tijdens deze training krijg je de mogelijkheid om je als mens, als healer en als medium te ontwikkelen. Op een natuurlijke en ondersteunende manier wordt het mediumschap als kapstok gebruikt om jouw unieke talent te vinden en om te  komen tot zelfontwikkeling. Er wordt aandacht besteed aan het spiritualisme en aan het ontdekken en ontwikkelen van je talent, je passie, je intuïtie en zelfkennis. Alles in je eigen tempo en op je eigen manier vanuit verbinding met jezelf en met de ander.

De training bestaat uit 10 zaterdagen (één per maand) en wordt gegeven door Marcelle Weevers en Diana Stoet, professionals op dit vakgebied.

Klik hier voor meer informatie of stuur een mail naar stichtingdienendeliefde@gmail.com

Contact

Voorstraat 51
Voorstraat 51, 2611 JL Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 41146809
CRKBO registratie
E: stichtingdienendeliefde@gmail.com