Educatie

TRAINING INTUÏTIEVE ONTWIKKELING

Intuïtie hebben we allemaal. Je kunt het ervaren als een spontaan weten, een plotseling inzicht of een innerlijke bewustwording. Het is een natuurlijk vermogen dat in iedereen aanwezig is. Soms ben je het je bewust, maar vele mogelijkheden van de intuïtie blijven onbenut. Om het potentieel van je intuïtie te ontdekken, hoef je eigenlijk alleen je ontvankelijkheid ervoor te vergroten. Door je meer bewust te worden van je intuïtie, kun jij haar positief gaan inzetten. Intuïtieve ontwikkeling wordt hiermee een instrument voor persoonlijke ontwikkeling. Je intuïtie kan je namelijk tot steun zijn in je leven bij het nemen van beslissingen; het kan maken dat je het leven lichter gaat ervaren.

Iedere les starten we met een meditatie. We besteden aandacht aan je energiebalans en doen diverse oefeningen om beter in contact te komen met jezelf en met je intuïtie. We oefenen ook in tweetallen door onze intuïtie in te zetten bij het lezen van elkaar.

Er wordt twee keer per jaar gestart, in september en in januari. De training bestaat uit 10 lessen op maandagavond en wordt gegeven door Rozemarijn de Klerk, medium, coach en trainer.

Klik hier voor meer informatie, zie www.rozemarijndeklerk.nl of stuur een mail naar rozemarijndeklerk@gmail.com

Jaartraining Mediumschap

Tijdens deze training krijg je de mogelijkheid om je als mens, als healer en als medium te ontwikkelen. Op een natuurlijke en ondersteunende manier wordt het mediumschap als kapstok gebruikt om jouw unieke talent te vinden en om te  komen tot zelfontwikkeling. Er wordt aandacht besteed aan het spiritualisme en aan het ontdekken en ontwikkelen van je talent, je passie, je intuïtie en zelfkennis. Alles in je eigen tempo en op je eigen manier vanuit verbinding met jezelf en met de ander.

De training bestaat uit 10 zaterdagen (één per maand) en wordt gegeven door Marcelle Weevers en Diana Stoet, professionals op dit vakgebied.

Klik hier voor meer informatie of stuur een mail naar stichtingdienendeliefde@gmail.com

Contact

Voorstraat 51
Voorstraat 51, 2611 JL Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 41146809
CRKBO registratie
E: stichtingdienendeliefde@gmail.com