Prive sessies

In Voorstraat 51 kunnen afspraken worden gemaakt voor diverse soorten consulten.

Intuïtief consult

Tijdens een intuïtief consult wordt jouw energie gelezen, dat wat invloed heeft op je leven nu. Het kan gaan over hedendaagse situaties of zaken uit het verleden die nog steeds van invloed zijn. Werk, relaties, financiën zijn voorbeelden van onderwerpen die aan bod kunnen komen. Naar de toekomst wordt niet gekeken, want die staat niet vast, die is aan jou om zelf in te vullen.

Mediamiek consult

In een mediamiek consult werkt het medium samen met de geestenwereld. Het medium maakt contact en geeft bewijzen, zodat het voor je helder wie vanuit de geestenwereld communiceert. Het zal niet altijd de persoon zijn die je verwacht of wenst, maar altijd diegene die jou het beste kan ondersteunen in deze fase van jouw leven.

In de meeste consulten werkt het medium zowel intuïtief als mediamiek. Gedurende dit consult wordt je energie gelezen en tegelijk houdt het medium zijn/haar bewustzijn open voor de geestenwereld.

Intuïtief consult / Mediamiek consult

Mediumschap
Al meer dan 20 jaar  houd ik me bezig met spiritualisme en mediumschap. Ik heb de tijd genomen voor mijn mediamieke en persoonlijke ontwikkeling om zo goed mogelijk te kunnen werken ten dienste van anderen. Inmiddels geef ik les als docent en begeleid ik cursisten in de Jaartraining Mediumschap.

Daarnaast geef ik privé consulten als medium en kan ik met jou een begeleidend gesprek aangaan in combinatie met healing. Met enige regelmaat ben ik als healer aanwezig in Voorstraat 51.

Begeleider ceremoniële diensten
Ik ben jarenlang trouwambtenaar geweest voor de gemeente Delft. Nu verzorg ik vanuit het spiritualisme ceremoniële diensten, zoals een spirituele trouwceremonie en herdenkingsdienst bij overlijden.

Voor een afspraak, vragen of informatie over één van deze activiteiten kun je Marcelle mailen naar: stichtingdienendeliefde@gmail.com

Intuïtief consult / Mediamiek consult

Mediumschap
Sinds 2008 ontwikkel ik mij in het mediumschap en heb ik training gevolgd bij o.a. John Johnson. In 2018 ben ik begonnen als docent naast Marcelle Weevers in de ontwikkelgroepen.

Ik werk als medium in Voorstraat 51 en geef demonstraties van mediumschap en privé consulten op aanvraag. Dit doe ik met heel veel plezier. Daarnaast werk ik regelmatig als healer in Voorstraat 51.

Wil je een consult boeken of meer informatie, mail Diana naar: dstoet@hotmail.com

Kindercoach
Op dit moment ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker in een VVE peuterspeelzaal, dit werk doe ik al ruim 22 jaar. Het is fantastisch om de ontwikkeling van een kind te volgen en daar waar nodig te begeleiden.

Sinds april 2019 heb ik een eigen praktijk in kindercoaching. Dit was voor mij een logische stap. Kinderen zitten in mijn hart en elk kind verdient het om gezien en gehoord te worden.

Mocht je meer willen weten of een afspraak willen maken, ga dan naar de website www.verteleenskindercoach.nl

Homeopathisch consult / Bioresonantie

Het welzijn van kinderen gaat me aan het hart. Ik ben blij dat ik met homeopathie en bioresonantie kinderen (en hun ouders) kan ondersteunen bij het opgroeien. Ieder kind is uniek en verdient alle ruimte om te groeien, te ontdekken, te spelen, te leren.

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de School voor Homeopathie in Amersfoort en sinds die tijd ben ik werkzaam als klassiek homeopaat in mijn eigen praktijk. Aanvullend heb ik de opleiding tot CEASE-therapeut gedaan en de Homeopathic Detox Therapy (HDT) bij Ton Jansen en ik pas deze methoden veelvuldig toe in de praktijk.

In de loop der jaren hebben steeds meer ouders met hun kinderen mijn praktijk weten te vinden. Ik werk graag met kinderen en zij met mij. En als een kind goed in zijn vel zit, dan heeft dat een positief effect op het hele gezin.
De problematiek die ik met homeopathie en bioresonantie kan behandelen is heel divers. Zowel fysieke klachten als ontwikkelings- en gedragsproblemen kunnen aanleiding zijn om eens langs te komen.

Op de Voorstraat 51 geef ik op afspraak deze consulten. Tevens geef ik hier Biodanza.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, stuur een mail naar: gea@geaverhofstad.nl of kijk op de website: www.geaverhofstad.nl

Helende Sessie

Al 10 jaar werk ik als energetisch coach, adviseur en trainer. Door mijn eigen ervaringen, ben ik ervan overtuigd dat ons emotionele en fysieke welzijn afhankelijk is van de hoeveelheid onvoorwaardelijke liefde die we voor onszelf voelen en het vertrouwen wat we in onszelf en in het leven hebben. Onze buitenwereld wordt, volgens mijn visie, gecreëerd door onze innerlijke wereld.

Na jaren zelf geworsteld te hebben met angsten, depressies en aandoeningen, kwam ik erachter dat mijn strenge, negatieve gedachten een enorme impact hadden op mijn gezondheid en op mijn leven. Ik ervaarde dat er een hoop pijn onder deze gedachten zat en toen ik met deze pijn ging werken, begon mijn leven en mijn geestelijke en fysieke gezondheid positief te veranderen. Ik heb geleerd dat het helen van de oorzaak zeer belangrijk is, dan alleen te kijken naar symptoombestrijding.

Ik heb opleidingen gevolgd voor coach-counsellor, lifecoach en trainer. Ik ben gecertificeerd energiewerker en ben opgeleid o.a. in systemisch werk en regressietherapie. In maart 2010 ben ik mijn eigen praktijk gestart, na een loopbaan als adviseur, omdat ik wilde werken vanuit mijn eigen visie.

Helende Sessie
Ik kijk naar wat er aan de hand is met je energiesysteem en hoe onverwerkte pijn en emoties hier effect op hebben en hoe je de balans in jezelf en in je leven (weer) kunt herstellen. Ik leer hoe je controle kunt loslaten en je weer te verbinden met je lichaam en je intuïtie. Zodat je weer in je eigen basis kunt zakken en vanuit je essentie mag leven.

Voorstraat 51 is één van de locaties waar ik vanuit werk. Wil jij je meer informatie, mail dan naar: michellemclearycoaching@gmail.com of kijk op de website: www.michellemcleary.nl 

Reiki behandelingen op holistische wijze

Tijdens de behandeling maakt Chantal gebruik van universele energie die ze doorgeeft via haar handen. Dit brengt een diepe rust en ontspanning waardoor blokkades kunnen los komen. Het is een manier om (weer) vitaal te zijn door het zelf herstellend vermogen van het lichaam te stimuleren en om het zelfbewustzijn te vergroten.

Blokkades kunnen zijn o.a.: onderdrukte emoties, negatieve overtuigingen, piekeren, onzekerheid, fysieke klachten. Vaak is de diepe rust en ontspanning al helend voor het lichaam. Als er blokkades los komen heeft dat een helend effect en komt je lichaam weer in balans. Reiki pakt de oorzaak aan.

Naast haar handen maakt ze ook gebruik van haar intuïtie, verschillende Reiki technieken zoals kaartleggingen, edelstenen, energy waters, klankschalen/ koshi, (familie)opstellingen en andere technieken zoals SoulCollage® en Psych-K balansen. Dit is afhankelijk van wat nodig is. Dit wordt duidelijk gedurende het behandeltraject.

Het fijne aan een Reiki behandeling is dat je compleet veilig en beschermd bent. Je ligt op een behandeltafel in comfortabele kleding met een deken over je heen. De behandeling duurt in totaal met voor- en nagesprek een uur. De Reiki behandeling zelf ongeveer 30 minuten. Voor een duurzaam resultaat zijn meerdere behandelingen wenselijk.

Voor meer informatie:info@vitavida.nl

Yoga therapie

Yoga therapie is een krachtige therapie die kan helpen om de balans weer terug te brengen, verlichting te bieden bij pijn of ondersteunend te zijn bij (zware) medische trajecten. Daar waar de cardioloog je hart behandelt, de psycholoog je gedachten en de fysiotherapeut je blessure, werkt Annemarie, yoga therapeut op de Voorstraat, met jou als persoon en dus je hele lichaam.

Uiteraard kent yoga therapie een individuele benadering. Zo is yoga in eerste instantie ook begonnen en bedoeld. Yoga begon met een leraar en een à twee, hooguit drie leerlingen. De grondlegger van de hedendaagse moderne yoga therapie, Tirumalai Krishnamacharya, was een wetenschapper die yoga als medicijn studeerde en dit onderwees aan enkele van zijn leerlingen. Hij paste yoga gebruiken en Indische gymnastiek toe om fysieke en mentale ziektes te behandelen dan wel te voorkomen. Hij ontwikkelde specifieke fysieke yoga oefeningen en ademhalingsoefeningen voor specifieke aandoeningen. Daardoor is yoga therapie alleen individueel toepasbaar, want geen enkel persoon is hetzelfde. Of heeft exact dezelfde aandoening of behoefte. Het klinkt zo logisch. En dat is het ook: yoga therapie aangepast aan het individu.

Annemarie heeft Yoga Therapy gestudeerd aan The Yoga Therapy Institute, de enige geaccrediteerde opleiding hiervoor in Europa.

Benieuwd hoe yoga therapie jou kan helpen om meer in balans te zijn? Neem een kijkje op de website van Annemarie: deyogacompany.nl of neem contact met haar op via de mail: annemarie@deyogacompany.nl

Stress management voor vrouwen

Met mijn achtergrond van maatschappelijk werk ben ik in 1988 mijn coaching- en trainersvaardigheden gaan ontwikkelen. Persoonlijke aandacht en eenvoudig toepasbare inzichten en vaardigheden kenmerken mijn stijl van werken.

Ik heb de keuze gemaakt om mij te specialiseren in stressmanagementvaardigheden voor vrouwen, omdat het dicht bij mijn hart en eigen leven ligt. Hierdoor kan ik de mooie combinatie maken van ervaring en professionele vaardigheden om andere vrouwen te begeleiden naar meer Rust, Energie en Balans. Dit doe ik in individuele workshops en coachingsessies.

Wil jij je voor één van deze activiteiten aanmelden of zou je meer informatie willen, stuur dan een mail naar: info@introspexxion.works of kijk op de website: www.introspexxion.works

Contact

Voorstraat 51
Voorstraat 51, 2611 JL Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 41146809
CRKBO registratie
E: stichtingdienendeliefde@gmail.com