Prive sessies

In Voorstraat 51 kunnen afspraken worden gemaakt voor diverse soorten consulten. Klik op de foto voor meer informatie.

Intuïtief consult

Tijdens een intuïtief consult wordt jouw energie gelezen, dat wat invloed heeft op je leven nu. Het kan gaan over hedendaagse situaties of zaken uit het verleden die nog steeds van invloed zijn. Werk, relaties, financiën zijn voorbeelden van onderwerpen die aan bod kunnen komen. Naar de toekomst wordt niet gekeken, want die staat niet vast, die is aan jou om zelf in te vullen.

Mediamiek consult

In een mediamiek consult werkt het medium samen met de geestenwereld. Het medium maakt contact en geeft bewijzen, zodat het voor je helder wie vanuit de geestenwereld communiceert. Het zal niet altijd de persoon zijn die je verwacht of wenst, maar altijd diegene die jou het beste kan ondersteunen in deze fase van jouw leven.

Goed om te weten

  • Er kan geen garantie worden gegeven dat er daadwerkelijk een contact tot stand komt. Dat is van meerdere factoren afhankelijk, waarvan de belangrijkste is dat een overledene niet ‘gedwongen’ kan worden in contact te treden.
  • Als iemand uit de geestenwereld zich aandient, zal deze niet vertellen wat je MOET doen of met een antwoord of oplossing komen voor jouw probleem. Immers, bij leven was dat ook niet het geval en dat is niet veranderd nu diegene in de geestenwereld is. Adviezen, meningen of andere zaken die het medium meegeeft zijn vrijblijvend. Het is aan jou of je daar gevolg aan wilt geven. Je blijft zelfverantwoordelijk voor jouw leven en de keuzes en beslissingen die je daarbij maakt. Iedereen heeft immers een eigen vrije wil.

In de meeste consulten werkt het medium zowel intuïtief als mediamiek. Gedurende dit consult wordt je energie gelezen en tegelijk houdt het medium zijn/haar bewustzijn open voor de geestenwereld.

Homeopathisch consult/Bioresonantie

Baby’s, peuters, kleuters, maar ook grotere kinderen kunnen last hebben van fysieke klachten en/of ontwikkelings- en gedragsproblemen. Tijdens dit consult wordt hier vanuit homeopathie en bioresonantie gewerkt aan verbetering, zodat ook de ouders zich weer beter kunnen voelen.

GEA-1
Gea Verhofstad

Consult kindercoaching

Soms zitten kinderen in een moeilijke situatie of periode waarin zij hun gevoelens of emoties niet goed kunnen uiten. Kinderen kunnen hierdoor spanning of stress ervaren. Dit heeft vaak invloed op hun ontwikkeling en daarover praten is moeilijk. Als je niet weet hoe je je emoties onder woorden kunt brengen, kun je vastlopen in je gevoel.

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende methodieken om de kinderen uit te dagen om te gaan vertellen. Eén van deze methodieken is de VertelEens … Jas die Diana Stoet zelf heeft ontwikkeld en deze nodigt kinderen uit om te gaan vertellen wat ze ervaren.

Diana
Diana Stoet

Helende Sessie

Michelle Mcleary kijkt naar wat er aan de hand is met je energiesysteem en hoe onverwerkte pijn en emoties hier effect op hebben en hoe je de balans in jezelf en in je leven (weer) kunt herstellen. Ze leert je hoe je controle kunt loslaten en je weer kunt verbinden met je lichaam en je intuïtie, zodat je weer in je eigen basis kunt zakken en vanuit je essentie mag leven.

Reiki behandelingen op holistische wijze

Tijdens de behandeling maakt Chantal gebruik van universele energie die ze doorgeeft via haar handen. Dit brengt een diepe rust en ontspanning waardoor blokkades kunnen los komen. Het is een manier om (weer) vitaal te zijn door het zelf herstellend vermogen van het lichaam te stimuleren en om het zelfbewustzijn te vergroten.

Blokkades kunnen zijn o.a.: onderdrukte emoties, negatieve overtuigingen, piekeren, onzekerheid, fysieke klachten. Vaak is de diepe rust en ontspanning al helend voor het lichaam. Als er blokkades los komen heeft dat een helend effect en komt je lichaam weer in balans. Reiki pakt de oorzaak aan.

Naast haar handen maakt ze ook gebruik van haar intuïtie, verschillende Reiki technieken zoals kaartleggingen, edelstenen, energy waters, klankschalen/ koshi, (familie)opstellingen en andere technieken zoals SoulCollage® en Psych-K balansen. Dit is afhankelijk van wat nodig is. Dit wordt duidelijk gedurende het behandeltraject.

Het fijne aan een Reiki behandeling is dat je compleet veilig en beschermd bent. Je ligt op een behandeltafel in comfortabele kleding met een deken over je heen. De behandeling duurt in totaal met voor- en nagesprek een uur. De Reiki behandeling zelf ongeveer 30 minuten. Voor een duurzaam resultaat zijn meerdere behandelingen wenselijk.

Voor meer informatie:info@vitavida.nl

Contact

Voorstraat 51
Voorstraat 51, 2611 JL Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 41146809
CRKBO registratie
E: stichtingdienendeliefde@gmail.com