Prive sessies

In Spiritueel Huis Voorstraat 51 kunnen afspraken worden gemaakt voor diverse soorten consulten.

Intuïtief consult / Mediamiek consult

Tijdens een consult wordt jouw energie gelezen, dat wat invloed heeft op je leven nu. Het kan gaan over hedendaagse situaties of zaken uit het verleden die nog steeds van invloed zijn. Tegelijkertijd werk ik, als medium, samen met de geestenwereld en zal ik eerst aangeven d.m.v. bewijzen wie er vanuit de geestenwereld communiceert. Het zal niet altijd de persoon zijn die je verwacht of wenst, maar altijd diegene die jou het beste kan ondersteunen in deze fase van jouw leven.

Mediumschap
Al meer dan 25 jaar  houd ik me bezig met spiritualisme en mediumschap. Ik heb de tijd genomen voor mijn mediamieke en persoonlijke ontwikkeling om zo goed mogelijk te kunnen werken ten dienste van anderen. Inmiddels geef ik les als docent en begeleid ik cursisten in de Jaartraining Mediumschap.

Daarnaast geef ik privé consulten dit kan als medium, maar ik kan ook met jou een begeleidend gesprek aangaan in combinatie met healing. Met enige regelmaat ben ik als healer aanwezig in Spiritueel Huis Voorstraat 51.

Begeleider ceremoniële diensten
Ik ben jarenlang trouwambtenaar geweest voor de gemeente Delft. Nu verzorg ik vanuit het spiritualisme ceremoniële diensten, zoals een spirituele trouwceremonie en herdenkingsdienst bij overlijden.

Voor een afspraak, vragen of informatie over één van deze activiteiten, mail naar: voorstraat51delft@gmail.com

 

Intuïtief consult / Mediamiek consult

Tijdens een consult wordt jouw energie gelezen, dat wat invloed heeft op je leven nu. Het kan gaan over hedendaagse situaties of zaken uit het verleden die nog steeds van invloed zijn. Tegelijkertijd werk ik, als medium, samen met de geestenwereld en zal ik eerst aangeven d.m.v. bewijzen wie er vanuit de geestenwereld communiceert. Het zal niet altijd de persoon zijn die je verwacht of wenst, maar altijd diegene die jou het beste kan ondersteunen in deze fase van jouw leven.

Mediumschap
Sinds 2008 ontwikkel ik me in het mediumschap en heb ik training gevolgd bij o.a. John Johnson. In 2018 ben ik begonnen als docent naast Marcelle Weevers in de ontwikkelgroepen.

Ik werk als medium in Spiritueel Huis Voorstraat 51 en geef demonstraties van mediumschap en privé consulten op aanvraag. Dit doe ik met heel veel plezier. Daarnaast werk ik regelmatig als healer in Spiritueel Huis Voorstraat 51.

Wil je een consult boeken of meer informatie, mail Diana naar: dstoet@hotmail.com

Kindercoach
Op dit moment ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker in een VVE peuterspeelzaal, dit werk doe ik al ruim 22 jaar. Het is fantastisch om de ontwikkeling van een kind te volgen en daar waar nodig te begeleiden.

Sinds april 2019 heb ik een eigen praktijk in kindercoaching. Dit was voor mij een logische stap. Kinderen zitten in mijn hart en elk kind verdient het om gezien en gehoord te worden.

Mocht je meer willen weten of een afspraak willen maken, ga dan naar de website www.verteleenskindercoach.nl

 

lichaamswerk, regressie en coaching   

Lichaamswerk en regressietherapie
Al meer dan 12 jaar werk ik als energetisch lichaamswerker, (relatie)coach, adviseur en trainer. Door mijn eigen ervaringen, ben ik ervan overtuigd dat ons mentale, emotionele, fysieke en spirituele welzijn afhankelijk is van de hoeveelheid onvoorwaardelijke liefde die we voor onszelf voelen, het vertrouwen wat we in onszelf en in het leven hebben en in hoeverre we echt onszelf mogen en kunnen zijn. Onze buitenwereld wordt, volgens mijn visie, gecreëerd door onze innerlijke wereld.
Na jaren zelf geworsteld te hebben met angsten, depressies en aandoeningen, kwam ik erachter dat mijn strenge, negatieve gedachten een enorme impact hadden op mijn gezondheid en op mijn leven. Ik ervaarde dat er een hoop pijn onder deze gedachten zat, die vastgezet was in mijn lijf. Toen ik met deze pijn ging werken, begon mijn leven en mijn gezondheid op alle lagen positief te veranderen. Ik heb geleerd dat het helen van de oorzaak het allerbelangrijkste is, dan alleen te kijken naar symptoombestrijding.
Ik kijk naar wat er aan de hand is met je energiesysteem en hoe onverwerkte pijn en emoties hier effect op hebben en hoe je de balans in jezelf en in je leven kunt herstellen. Ik leer hoe je controle kunt loslaten en je weer te verbinden met je lichaam en je intuïtie. Zodat je je weer veilig in je eigen basis kunt voelen en vanuit je essentie en vertrouwen mag leven. Dit doe ik doormiddel van regressie- en reïncarnatietherapie, ademhaling, opstellingen en het lezen van jouw energieveld.

Relatie- en gezinscoaching
Ik begeleid ook in vastgelopen relaties, zoals de relatie tussen jou en je partner, gezins- en familieleden, vrienden, collega’s, teams. Het doel van relatiecoaching is de onderstroom, zoals emoties, overtuigingen en patronen, bewust te maken en hierin verandering te brengen. Ik begeleid in het verbindend communiceren, zodat je het gevecht tussen jou en de ander kunt omzetten in meer harmonieus communiceren met open hart.
Ik ben opgeleid in (life)coach-counselling, systemisch werk, regressietherapie en mediumschap en ben gecertificeerd energiewerker. In maart 2010 ben ik mijn eigen praktijk gestart, na een loopbaan als adviseur, omdat ik wilde werken vanuit mijn eigen visie.

Spiritueel Huis Voorstraat 51 is één van de locaties waar ik vanuit werk. Wil jij je meer informatie, mail dan naar: michellemclearycoaching@gmail.com of kijk op de website: www.michellemcleary.nl 

 

In balans met tai chi & qigong

Tijdens een consult, maken we eerst jouw hulpvraag helder.
Dit kan gaan over fysieke klachten, mentale klachten, over dingen uit het verleden, of iets dat je wilt veranderen voor je toekomst. Vervolgens stel ik voor waar we eerst aan gaan werken.
Meestal gaan we dan verder met bewegingen of simpelweg ‘staan’, waarbij ik je bewust maak van je houding en het stromen van de energie in je lichaam. Mensen zijn vaak verbaasd, hoeveel impact, kleine veranderingen in houding kunnen hebben. Zo maak ik regelmatig mee dat mensen hevig geëmotioneerd kunnen zijn, als ‘gaat stromen, wat altijd vast heeft gezeten’.
In wezen is dit wat in het boek “The body keeps the score” ofwel Traumasporen van de wereldberoemde psychiater Bessel van der Kolk beschreven wordt. Het verwerken van trauma begint met het voelen van je lichaam. Dit kan op vele manieren en ook met Tai Chi & Qigong.
Daarnaast wordt er regelmatig aan mindset gewerkt. Meer compassie en inzicht in de patronen in je hoofd en lichaam en de wisselwerking daartussen, zorgen ervoor dat je meer in balans komt en bewuster in het leven komt te staan.
En natuurlijk is het ook mogelijk om bestaande Tai Chi en/of Qigong vormen te leren. Samen kiezen we welke vorm op dat moment het meest ondersteunend is. Verdieping krijgen in al bekende Tai Chi & Qigong vormen behoort ook tot de mogelijkheden.

Ik ben een gecertificeerd ervaringsdeskundige coach chronisch zieken. Vanwege zware reuma, was ik als jong volwassene niet goed in staat mijn leven vorm te geven door mijn fysieke beperkingen. Mijn baan als ingenieur was destijds fysiek niet vol te houden. Na een lange revalidatie periode ben ik een Tai Chi & Qigong school begonnen. Inmiddels geef ik alweer ruim 20 jaar les en coaching en heb ik mijn leven zo vormgegeven, dat ik fysiek stabiel ben en geen terugslagen meer heb.

Meer info op www.taichidelft.nl en via info@taichidelft.nl

 

Brein&Beauty

Bijna ieder mens heeft een gezond brein en is van nature een beauty. Toch hebben wij allemaal van die dagen dat het tegenzit, dat je verstand overuren maakt en dat je je onzeker voelt.
Voor al die momenten, of ze nu groot of klein van aard zijn, is er Brein&Beauty. Ik geef je graag een steuntje in de rug, help je je leven weer op de rit te krijgen en help je met het ontwikkelen van innerlijke rust en/of uiterlijke schoonheid.

Brein&Beauty biedt je:
1. Rust in je hoofd
2. Vrij zijn van angst
3. Een betere versie van jezelf

Brein richt zich voornamelijk op de innerlijke kant van de mens; hieronder vallen onder andere Hypnotherapie, Acces Bars en het geven van Healing en Coaching.
Beauty staat voor de uiterlijke kant van de mens waar visagie, kleurologie en styling een belangrijke rol van betekenis kunnen spelen.
Met dit unieke Brein&Beauty totaalpakket kan ik je helpen tijdens elke fase van je leven.

Wil je meer weten of heb je vragen? Je kunt me mailen via  breinandbeauty@gmail.com of bezoek mijn website  www.breinandbeauty.nl

 

intuïtieve diercommunicatie

Vraag jij je ook af hoe je je dier de best mogelijke zorg kan bieden? Of wil je weten hoe je dier zich voelt en welke behoeften het heeft? Als spreker voor de dieren help ik je hier graag bij. In een sessie combineer ik intuïtieve diercommunicatie met een holistische visie en natuurlijke diergezondheid. Een sessie biedt helderheid en inzicht en vooral ook de ruimte aan je dier om zélf te vertellen of te laten zien wat belangrijk is. Door deze sessie wordt je dier maar ook jij gehoord, wat op zichzelf al helend is.

Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring op het gebied van intuïtieve ontwikkeling en natuurlijke geneeswijzen voor dieren. Door middel van intuïtieve diercommunicatie en natuurlijke diergezondheid zet ik me met liefde in om dieren de aandacht te geven die ze verdienen en daarmee zowel je dier als jou te helpen. Door mijn voelsprieten aan te zetten, stem ik me geheel af op wat je dier te vertellen heeft. Elk dier is uniek en heeft een eigen verhaal te vertellen en eigen behoeften. Het is mijn specialiteit om hiernaar te luisteren en de vertaalslag richting jou te maken, zodat je in het dagelijks leven je dier en jezelf verder kan helpen met vraagstukken rondom bijvoorbeeld zorg, gezondheid, welzijn en vooral ook: wat wil mijn dier zélf?

Naast diverse intuïtieve sessies voor je dier bied ik ook privétraining en sessies aan voor jou en groepssessies en trainingen. Allemaal gerelateerd aan intuïtieve diercommunicatie, natuurlijke diergezondheid of het versterken van de verbinding tussen dier en mens.

Voel je welkom om voor meer informatie of het boeken van een sessie contact met mij, Claire van ’t Hul, op te nemen via info@animalinsight.nl of mijn website te bekijken: www.animalinsight.nl

 

Aura reading

Vanaf jongs af aan ‘zag’ en voelde ik dingen al scherp aan. Wanneer wat mensen zeiden of deden niet klopten met hun ware persoonlijkheid was dat heel zichtbaar voor me. Als kind was dat best verwarrend want ik zag ook dat dit hun niet gelukkig maakte. Toen ik opgroeide begreep ik dat niet iedereen dit bij elkaar kon zien. Maar ook hoe blij mensen werden als ik hen daarin een positief duwtje kon geven, door voorbij hun ‘maskers’ te kijken. Hen echt te zien en net dat inzicht te geven wat op dat moment nodig was. Dat is nooit veranderd. Ik word er nog altijd blij en dankbaar van om mijn talent hiervoor in te kunnen zetten. Vandaar dat ik me de afgelopen 30 jaar ben blijven ontwikkelen op het gebied van energiewerk en emotiecoaching. Mensen blijven mij boeien. Iedereen die met een levensvraag of dilemma zit, help ik graag.

Als jij vragen hebt en meer inzicht wilt krijgen in wat jou beweegt, motiveert, wat je kwaliteiten zijn en waar nog ontwikkeling in zit, dan is een aurareading iets voor jou.

Wat is een aurareading precies?
Een aurareading is een intuïtieve waarneming van de energie van jou en de interactie met je omgeving. Het is een stroom praktische informatie van je uitstraling; een momentopname tegen de achtergrond van het verleden en met verwijzingen naar de toekomst. Tijdens de reading beschrijf ik voor je wat er zichtbaar is in jouw energieveld. Het doel is om meer inzicht te krijgen in jezelf en te zien waar je op dit moment staat in je leven en wat je dient of juist belemmert. Welke talenten liggen bij jou te wachten om gebruikt te worden? Welke relaties werken goed of juist negatief voor je? Welke (onbewuste) overtuigingen houden jou kleiner dan nodig. Welke gebeurtenissen werken nog negatief door en mogen gezien en geheeld worden? Een greep uit de vragen waarmee we tijdens de reading aan de slag kunnen.

Een aurareading vindt plaats in Spiritueel Huis Voorstraat 51 of via videobellen (Zoom, Facetime etc). Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, stuur een mail naar Paula:  plpb@xs4all.nl

 

Ayurvedische massage

Massage hoort bij de preventieve geneeskunde volgens Ayurveda. Het brengt en houdt je basisconstitutie in balans waarmee fysieke ongemakken kunnen worden voorkomen. Iris heeft hiervoor 4 jaar geleden de cursus ayurvedische massage gevolgd bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven.
Ayurvedische massage leidt ook tot een diepgaander inzicht in het functioneren van lichaam en bewustzijn.

Volgens de Ayurvedische leer heeft regelmatige oliemassage de volgende positieve effecten:
* Maakt de huid glad en soepel
* Verhoogt de weerstand
* Ontspant het spierstelsel en verbetert de slaap
* Vermindert uitputting en stress
* Verbetert de bloedsomloop en de zuurstofopname
* Versterkt het weefsel (speciaal aan te bevelen na een bevalling)
* Vergroot de werking van de lymfeklieren en de afvoer van afvalstoffen
* Ontspant de gewrichten

De massage vindt plaats in de achterkamer in de Voorstraat.

Voor meer informatie en contact met Iris, zie haar website: https://www.yoga-mariposa.com/
Of stuur een mail naar: irisplukaard@ziggo.nl 

 

Human Design

Human Design is een systeem dat inzicht geeft in wie je in de kern bent, op basis van je geboortemoment. Het bevat voor een deel kennis van een aantal wetenschappen: kwantummechanica, biochemie, genetica en sterrenkunde. Ook vier esoterische systemen hebben invloed op Human Design: de astrologie, de Chinese I Tjing, de joodse kabbala en de hindoeïstische chakraleer. Het Human Design-systeem formuleert een handleiding op basis van jouw geboortemoment. Deze handleiding geeft je een richtlijn om dat wat in potentie in jou aanwezig is, beter te kunnen benutten. Het leert je keuzes te maken overeenkomstig je natuur. Het leert je om met de stroom mee te bewegen, in plaats van ertegenin. Het zegt heel stellig: dit ben je wel en dit ben je niet. Door onze conditioneringen (aangeleerd gedrag dat we o.a. hebben meegekregen in onze opvoeding) wijkt het leven dat we leiden op veel gebieden af van onze ware natuur en dat kan ons een ontevreden gevoel geven.

Werkwijze
Na het sturen van je naam, geboorteplaats, geboortedatum en geboortetijd ga ik aan de slag. Ik stel jouw blauwdruk (handleiding) volgens Human Design schriftelijk samen. Dit omvat ongeveer 25 pagina’s. Deze ontvang je per e-mail, met leeswijzer. We plannen direct een (eventueel online) nabespreking in na ongeveer een maand. Tijdens deze nabespreking kom jij uiteraard ter sprake, maar ook de ander die net anders is dan jij. Hierdoor kan er meer inzicht en begrip ontstaan voor jezelf en voor de ander, bijvoorbeeld je partner, kinderen, familieleden. Na afloop krijg je een verslag van de nabespreking per mail.

Interesse en benieuwd naar wat ik nog meer doe? Neem een kijkje op mijn website www.rozemarijndeklerk.nl of stuur een mail naar rozemarijndeklerk@gmail.com

 

Energetische behandeling

Met liefde begeleid ik je graag in je zoektocht naar het (her)vinden van jezelf op dit aardse bestaan. Dit kan in de vorm van een energetische behandeling zoals Reiki of Chakra heling. Ook gebruik ik Holistische methodieken en edelstenen om je te kunnen ondersteunen en begeleiden naar je ware essentie voorbij de patronen en overtuigingen/overlevingsmechanismen.

Buiten mijn energetische behandelingen om organiseer ik ook maandelijks een Cacao ceremonie in combinatie met een Stilte wandeling.

Ik voel dat het belangrijk is om de verbinding van je hart en ziel te mogen doorvoelen en integreren.

Ben je geïnteresseerd in mijn diensten, voel je vrij om mij te benaderen. Wil  je liever face to face kennismaken kan dit ook, ik sta namelijk elke donderdag op de warenmarkt van Delft met edelstenen en spirituele producten @ Delft Markt 2611 BD.

Je kunt mij, Naomi Walcott, bereiken via crystalsandhealingdelft@gmail.com,  06 83278734 en je vindt mij op https://instagram.com/crystalsandhealing.delft?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==