Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop ‘De Aboriginal Reis’

13 mei 2023 @ 10:00 - 17:00

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Kosten:  € 125,- inclusief materialen, koffie/thee en soep

Aanmelden: voorstraat51delft@gmail.com

De Aboriginal Reis

In deze creatieve workshop laten we ons, onder begeleiding van Mannie Berghorst, inspireren door de Aboriginals. Zij gebruikten hun kunst om hun culturele verhalen door te geven over de schepping, hun voorouders en het landschap. Hun beeldtaal was rijk aan symbolen en werd voornamelijk opgebouwd uit stippen en lijnen.

In de stijl van de Aboriginals ga je met je leven(thema’s) aan de slag. Je werkt volledig vanuit je eigen intuïtie. Zo ontstaat er een geheel persoonlijke gedecoreerde levensreis. Het resultaat is een mooi en inzichtgevend cadeau voor jezelf.

Ervaar deze dag de helende kracht van in verbinding zijn met jouw hart. Je kunstwerk komt onder jouw handen tot leven en je gaat ervaren dat deze meditatieve activiteit je helemaal terugbrengt naar jezelf. Het wordt ‘uit je hoofd en naar in je hart’.

Creatieve begeleiding

Mannie is een bijzondere spirit-artist die graag een ander kennis laat maken met verschillende technieken en bijzondere materialen. Ze laat je ermee vertrouwd worden om je daarna vanuit je intuïtie die keuzes te laten maken waar jij blij van wordt. Een belangrijke stap op je pad van creatieve ontwikkeling.

Verschillende materialen, verschillende technieken geven je inzicht in je talent en passie, ongeacht of je dit nu professioneel of voor jezelf wilt gaan inzetten.

Gegevens

Datum:
13 mei 2023
Tijd:
10:00 - 17:00