Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Summerschool: Workshop Mediumschap/Openbaar spreken

18 juli @ 09:30 - 16:30

Tijd: 9:30 – 16:30 uur

Prijs: € 75,00

Aanmelden: voorstraat51delft@gmail.com

Workshop Openbaar werk binnen Mediumschap

Wat kun je verwachten?
Op deze dag begeleidt Marcelle Weevers je om als Medium of als Spreker voor de zaal te kunnen werken. We laten vaak veel liggen, de focus ligt meestal op het bewijs of op wat we zelf denken te moeten vertellen. Terwijl de spirituele wereld nog zoveel extra aandraagt. We gaan op zoek naar dat extra!Deze dag is voor hen die weten hoe ze een contact kunnen maken of de mogelijkheid hebben om geïnspireerd te kunnen spreken. Of je al eerder openbaar werk hebt gedaan of dat het voor jou de eerste keer is, dat maakt niet uit. Voel je welkom! 

Wie is Marcelle?
Al meer dan 24 jaar is Marcelle bezig binnen het Spiritualisme. Ze heeft vele trainingen gevolgd van internationale docenten binnen het vakgebied Mediumschap, Healing, Openbaar Spreken en Trance. Deze weg heeft haar geleerd dat ieders talent uniek is en dat iedereen een andere manier van werken heeft. Door te kijken naar de student als individu, te kijken naar wat er plaats vindt in de dynamiek en door haar ervaring te laten spreken, ontstaat er een mogelijkheid om een ander te begeleiden. Iets wat Marcelle inmiddels een aantal jaren doet in de groepen Mediumschap in het Spiritueel Huis.
Dit is waar haar passie ligt, aandacht voor jou, je talent en de samenwerking met de spirituele wereld. Dat is ook de reden waarom zij graag in kleine groepen werkt (max. 6 personen).

Gegevens

Datum:
18 juli
Tijd:
09:30 - 16:30