Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Summerschool: Mini retraite

17 juli @ 09:15 - 12:45

Tijd: 9:15 – 12:45 uur

Kosten: € 45,00

Aanmelden: voorstraat51delft@gmail.com

Mini retraite: Healing en stilte ochtend

We beginnen aan de zomervakantie en sommige vertrekken gelijk naar andere oorden, andere blijven lekker in Nederland of blijven thuis. Voordat je op vakantie gaat, is het fijn om even los te komen van alle drukte die je hebt gehad en te gaan genieten van even niets!
Zin in deze verwenmiddag voor lichaam en geest? Voel je welkom!

Iris Plukaard (Yoga docent), Naomi Walcott (Energetische healer) en Marcelle Weevers (Healer/docent) hebben hun krachten gebundeld.

Programma:

Tibetaanse yoga heelt lichaam en geest en brengt de energie van beide samen, zodat we soepel en harmonieus functioneren. Het is een zachte vorm van heling die stress oplost, negatieve patronen transformeert en die ons helpt om gezond en evenwichtig te zijn. Het vergroot ons plezier in het leven en de waardering ervan. Met Tibetaanse yoga wordt de energie van lichaam, geest, zintuigen, adem en hart geïntegreerd waardoor wij ons goed, vitaal en heel voelen. Iris begeleidt je volledig, dus je hoeft geen ervaring te hebben.

Na dit eerste uur kun je even genieten van een kopje thee

-Vervolgens kun je gaan genieten van een Crystal/Klankschaal healing. Naomi laat je wegdromen in de magische wereld van verschillende klanken. Liggend op een yogamat onderga je een bad van klank en trilling. Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit water. Klankschalen kunnen een positieve bijdrage leveren aan het ontspannen en helen op verschillende niveaus. De trillingen kunnen je meenemen naar een diepere staat van zijn en ontspanning.
Tijdens dit uur zullen er verschillende muziekinstrumenten gebruikt worden waaronder de koshi, sjamanistische drum, verschillende tibetaanse klankschalen en de sensula.
Tijdens de klanksessie maakt Naomi gebruik van een begeleidende meditatie en een ademhalingsoefening  waarbij er ook intuïtief een edelsteen wordt ingezet. Dit kan helpen om het lichaam voor te bereiden voor ontspanning.

Ook na het tweede uur is er een korte pauze voor een kopje thee.

-Na deze lichamelijke en geestelijke ontspanning neemt Marcelle je mee op een reis van 45 minuten naar je innelijk centrum om in verbinding met jezelf te komen. Zo kan je volledig ontspannen beginnen aan de zomer(vakantie)!

Gegevens

Datum:
17 juli
Tijd:
09:15 - 12:45