Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Summerschool: Masterclass Tarot

15 juli @ 13:30 - 16:30

Tijd: 13:30 – 16:30 uur

Kosten: € 75,00

Aanmelden: voorstraat51delft@gmail.com

Tarot Masterclass

 Ben je al bekend met de Tarot en heb je ooit een cursus gevolgd, maar blijft het lastig om de kaarten goed te interpreteren? Dan is deze Masterclass Tarot iets voor jou!
Frans Meulman werkt al ruim 40 jaar met de Tarot en geeft zowel persoonlijke readings met de tarotkaarten als readings voor een zaal. Wat hem opvalt is dat men vaak erg enthousiast is over de Tarot, maar dat het interpreteren van de kaarten lastig blijft. In zijn optiek maakt men het zichzelf vaak veel te moeilijk door alleen te werken met alle informatie vanuit de boeken en symbolen. Daardoor blijft het vaak een toch wat oppervlakkige legging.
Tijdens deze Masterclass gaat Frans je uitleggen hoe je verdieping kunt krijgen door op een andere manier naar de kaarten te kijken. Ook legt hij uit hoe je je eigen gevoel of intuïtie hierbij verder kan helpen. Zo wordt werken met de Tarot pas echt leuk!
De Masterclass Tarot duurt 3 uur die volop is gevuld met duidelijke informatie en voorbeelden, waardoor de Tarot gelijk weer interessant en leuk wordt. Frans werkt graag met een kleine groep van 6- 8 personen zodat hij iedereen persoonlijke aandacht kan geven.

Gegevens

Datum:
15 juli
Tijd:
13:30 - 16:30