Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Summerschool: Kennismakingsworkshop Trance

20 juli @ 10:00 - 16:30

Tijd: 10:00 – 16:30 uur

Prijs: € 75,00

Aanmelden: voorstraat51delft@gmail.com

 Workshop kennismaking met Trance

Wat kun je verwachten?
Op deze dag begeleidt Marcelle Weevers je om kennis te maken met Trance. Velen werken in samenwerking met de spirituele wereld vanuit een actieve staat zoals bijvoorbeeld tijdens een openbare avond voor mediumschap waarbij er contacten worden gemaakt met overledenen.
Je kunt echter ook vanuit een meer passieve staat met de spirituele wereld werken bijvoorbeeld tijdens het geven van healing.
Wil je komen ontdekken of deze manier van werken bij jou past? Dan is deze dag voor jou.
Trance vraagt geduld, toewijding en overgave. Dus wil je komen proeven, kom dan naar deze dag!

Wie is Marcelle?
Al meer dan 24 jaar is Marcelle bezig binnen het Spiritualisme. Ze heeft vele trainingen gevolgd van internationale docenten binnen het vakgebied Mediumschap, Healing, Openbaar Spreken en Trance. Deze weg heeft haar geleerd dat ieders talent uniek is en dat iedereen een andere manier van werken heeft. Door te kijken naar de student als individu, te kijken naar wat er plaats vindt in de dynamiek en door haar ervaring te laten spreken, ontstaat er een mogelijkheid om een ander te begeleiden. Iets wat Marcelle inmiddels een aantal jaren doet in de groepen Mediumschap in het Spiritueel Huis.
Dit is waar haar passie ligt, aandacht voor jou, je talent en de samenwerking met de spirituele wereld. Dat is ook de reden waarom zij graag in kleine groepen werkt (max. 8 personen).

Gegevens

Datum:
20 juli
Tijd:
10:00 - 16:30