Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Summerschool: 2-daagse workshop Auragraphen

19 juli @ 10:00 - 20 juli @ 16:30

Tijd: 10:00 – 16:30 uur (19 en 20 juli)

Kosten: € 250,- (inclusief materialen)

Aanmelden: voorstraat51delft@gmail.com

2-daagse workshop Auragraphen

Tijdens deze workshop zal Mannie je gaan begeleiden met een onderdeel dat haar nauw aan het hart ligt, namelijk “Auragraphen”.  Een onderdeel waar ze in is gespecialiseerd.

Een auragraph is een creatieve visualisatie van het aura en een specifiek onderdeel binnen spirit art.
De krachtige vorm wordt ingegeven door invloeden vanuit het sjamanisme door flora, fauna, symbolieken, kleuren, elementen, kracht en/of hulpdieren enz. Auragraphen zijn een schildering van ziel tot ziel, in samenwerking met jouw spirituele begeleiders.

Binnen deze 2-daagse workshop leer je zelfstandig een auragraph te maken binnen je eigen creatieve vaardigheden. Een auragraph geeft inzichten, kracht en bemoediging d.m.v. beeltenissen en zal ondersteunend werken op het levenspad van de ontvanger.
De schildering zal tot stand komen in samenwerking met de spirituele wereld en geeft een liefdevolle frequentie af die speciaal en geheel persoonlijk is, wat helend zal werken.

Wie is Mannie?
Mannie Schepers-Berghorst is al jaren actief binnen mediumschap, voornamelijk op het gebied van spirit art. Inmiddels geeft ze les aan hen die Spirit-art willen ontwikkelen. Op het gebied van Auragraphen is Mannie een fenomeen en veel gevraagd.
Mannie werkt graag met kleine groepen (max 8 personen) zodat ze alle aandacht voor de cursist, maar ook voor het gebruik van de verschillende materialen kan hebben.

Gegevens

Begin:
19 juli @ 10:00
Einde:
20 juli @ 16:30