Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proeverij – Kijk, luister, ervaar en maak mee

7 februari @ 14:00 - 16:30

Tijd: 14:00 – 16:30 uur

Kosten: Vrijwillige (contante) bijdrage

Aanmelden: bewustouderworden@gmail.com  

Open bijeenkomst: Proeverij – Kijk, luister, ervaar en maak mee
Bewust Ouder Worden –  Delft

In deze open bijeenkomst laten drie professionals zien wat hun specialiteit is. Na een voorstelronde kun je twee keer een workshop volgen en ervaren wat het is.

Deze proeverij is een open bijeenkomst van het project Bewust ouder Worden – Persoonlijke ontwikkeling in de derde levensfase. Drie professionals geven twee keer een workshop van een half uur om zo te kunnen ervaren wat zij bieden op het gebied van bewustwording. Op deze middag kun je dus twee verschillende workshops volgen.

Wie biedt deze middag een workshop aan? 

Marga van Holsteijn
“Ik ben Marga van Holsteijn, familieopsteller bij Praktijk Trotse Moeders. Ik begeleid 1-op-1 familieopstellingen voor vrouwen, met of zonder kinderen, en voor mannen. Een individuele familieopstelling is een bijzondere methodiek, waarmee je met vloertegels een beeld van de (familie-)situatie maakt. Zó kan duidelijk worden wat de
oorzaak is van emoties of belemmeringen. In de workshop geef ik informatie óver familieopstellingen en we doen misschien een kleine oefening. ”
Meer informatie op mijn website of profiel.

Gea Verhofstad
“Ik geef wekelijks biodanza workshops aan volwassenen. Biodanza (dans het leven) is bewegen op muziek, geen moeilijke pasjes, maar bewegen vanuit het gevoel. Iedereen kan mee doen, ongeacht lichamelijke beperkingen. Het geeft plezier en een goed gevoel. Daarnaast helpt het bij bewust worden van hetgeen er leeft in de deelnemer. Door de oefeningen ben je niet alleen met je lijf aan het bewegen, ook van binnenuit wordt iets in gang gezet, wat helend kan zijn. Je komt in contact met jezelf, maar ook met de mensen om je heen. Biodanza is o.a. geschikt voor mensen die meer plezier in hun leven willen ervaren, die behoefte hebben aan verbinding, of van muziek en bewegen houden maar geen zin hebben om pasjes te leren. Daarnaast heeft Biodanza een aantal positieve effecten op gezondheid en welzijn: er komen ‘blij makers’ als serotonine en oxytocine vrij, waardoor stress, angst en eenzaamheid vermindert.
Meer informatie op mijn website of  profiel.


Evelyn Sies van der Horst
“Mijn naam is Evelyn en vanuit mijn praktijk Dromenvanger bied ik individuele coaching en groepsworkshops. Mijn workshops zijn veelzijdig en hebben altijd een combinatie van speels onderzoek, creativiteit en het leren van technieken. In al mijn aanbod zit ook een element van overgave: loslaten, improviseren, je intuïtie volgen, vertrouwen op elkaar en stralend falen. Zo bied ik bijvoorbeeld cursussen stemexpressie, improvisatietheater, vrij spelen en groepscoaching.

Voor de proeverij bied ik een les vanuit mijn cursus ‘LEVENSLUST, vrij spelen voor volwassenen’. Je krijgt dan de kans om weer eens vrij te spelen! Maak het kind in jezelf wakker, probeer uit en ontdek! Ontwikkel je creativiteit en ontdek nieuwe talenten. Geef je over aan het spel en laat je inspireren door het materiaal, door elkaar en door jezelf. Waarmee je mag spelen…. dat blijft echter een verrassing!
Veel mensen vinden het erg spannend om iets onbekends aan te gaan en in deze cursus zoeken we die spanning bewust op!  Die spanning kan er namelijk voor zorgen dat je je hart niet volgt omdat je dan iets onbekends moet aangaan. Hoe fijn zou het zijn om met het onbekende om te kunnen gaan? Om zorgeloos en vol levenslust nieuwe kanten van jezelf te kunnen ontdekken? In deze proeverij kun je daar vast een eerste stapje mee maken.
Meer informatie op mijn website of profiel.

De open bijeenkomsten zijn bedoeld ter inspiratie, dialoog en als mogelijke opstap naar andere activiteiten.

Gegevens

Datum:
7 februari
Tijd:
14:00 - 16:30