Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proeverij – Kijk, luister, ervaar en maak mee

21 februari @ 14:00 - 16:30

Tijd: 14:00 – 16:30 uur

Kosten: Vrijwillige (contante) bijdrage

Aanmelden: bewustouderworden@gmail.com  

Open bijeenkomst: Proeverij – Kijk, luister, ervaar en maak mee
Bewust Ouder Worden –  Delft

In deze open bijeenkomst laten drie professionals zien wat hun specialiteit is. Na een voorstelronde kun je twee keer een workshop volgen en ervaren wat het is.

Deze proeverij is een open bijeenkomst van het project Bewust ouder Worden – Persoonlijke ontwikkeling in de derde levensfase. Drie professionals geven twee keer een workshop van een half uur om zo te kunnen ervaren wat zij bieden op het gebied van bewustwording. Op deze middag kun je dus twee verschillende workshops volgen.

Wie biedt deze middag een workshop aan? 

Judith Tegelaers
Vijftien jaar geleden kwam ik na een ziekteperiode met Mindfulness in aanraking. Ik was vooral in mijn hoofd bezig en zag met name wat ik niet meer kon. Door de Mindfulness leerde ik meer in het moment te leven en te kijken naar mijn mogelijkheden. Ik heb daarna de opleiding gedaan tot Mindfulness coach, vanuit de gedrevenheid om die positieve kracht ook in te willen zetten voor anderen. Te ervaren dat ook kleine dingen plezier kunnen geven als je er aandacht aan schenkt. Dat gun ik iedereen.
Ik wil je kennis laten maken met Mindfulness via eenvoudige lichaamsgerichte oefeningen. Het zijn oefeningen voor beginners, er wordt geen voorkennis gevraagd. Alleen een beetje vriendelijkheid voor jezelf en een nieuwsgierige houding zijn genoeg voor een bijzonder half uurtje. Kijk eens of je je ouder wordende brein kunt resetten door niet zo kritisch naar jezelf te kijken, maar zonder oordeel en met mildheid mee te doen.
Meer informatie op mijn website of profiel 

Helma Luijten
Ik ben eigenaar van Luna Liefdevol afscheid en begeleid mooie en persoonlijke uitvaarten. Voor mij is betrokkenheid en nabijheid belangrijk. Ik neem de tijd om te luisteren naar wat er speelt en wat de wensen zijn. Ik ben geen traditionele begrafenisondernemer die bepaalt, maar iemand die luistert, mogelijkheden aandraagt en jou de ruimte geeft om zelf te bepalen hoe het afscheid eruit komt te zien. Je kunt op mij rekenen voor coaching en ideeën. Wat ik mooi vind aan dit beroep is de relatie die je in korte tijd opbouwt en de samenwerking om met elkaar stil te staan bij het verdriet en een
blijvend en liefdevol herinneringsmoment vorm te geven.
Meer informatie op mijn website of profiel

Derde professional is nog niet zeker. Informatie volgt zsm zie: https://www.bewustdelft.nl/agenda/workshop-cursus-training-lezing-evenement/19958

De open bijeenkomsten zijn bedoeld ter inspiratie, dialoog en als mogelijke opstap naar andere activiteiten.

Gegevens

Datum:
21 februari
Tijd:
14:00 - 16:30