Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontmoet je krachtdier

26 november 2023 @ 16:00 - 17:30

Tijd: 16:00 – 17:30 uur

Kosten: € 33,-

Aanmelden: patricia@pennin.nl 

Ontmoet je Krachtdier!

Totem- en Krachtdieren worden altijd gelinkt aan het sjamanisme. Dit is op zich niet zo vreemd omdat sjamanen, maar ook druïden met deze bijzondere gidsen nauw samenwerkten. En nog steeds zijn er sjamamen over de gehele wereld die met Totem- en Krachtdieren samenwerken.

Als spiritueel coach en sjamane sta ik ook in contact met mijn Totem- en Krachtdieren en werk met ze samen. Uit eigen ervaring weet ik hoe waardevol de verbinding is met hen. Ik kan altijd vragen om advies, raad, ontvang troost en zij geven mij vaak ook inzichten waardoor ik weer vooruit kom. Doordat zij altijd aanwezig zijn, besef ik nooit alleen te zijn, in moeilijke maar ook in leuke tijden. Totem- en Krachtdieren zijn onze onzichtbare gidsen die altijd aanwezig zijn op de achtergrond. Met deze workshop wil ik jou de unieke kans bieden oog in oog te staan met jouw Totem- en Krachtdieren en hiermee kennis te maken.

Hoe gaat de workshop eruit zien?
Tijdens deze workshop neem ik jou mee in een geleide trancereis en gaan we op zoek naar je Kracht- en Totemdier. Voordat de reis van start gaat, laat ik jou verbinden met Moeder Aarde zodat je goed verankerd bent. Heb je eenmaal je Krachtdier ontmoet, krijgen jullie de tijd kennis te maken.
Eenmaal weer terug in je vertrouwde omgeving, is er ruimte om de reis te bespreken en ervaringen te delen en vragen te stellen, echter is dit niet noodzakelijk.

Het wordt een bijzondere middag met nieuwe ontmoetingen en nieuwe inzichten die worden verkregen.

Gegevens

Datum:
26 november 2023
Tijd:
16:00 - 17:30