Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oefenavond intuïtieve diercommunicatie

11 december 2023 @ 19:30 - 22:00

Tijd: 19:30 – 22:00 uur

Kosten: € 40,-

Aanmelden bij Claire: info@animalinsight.nl

Oefenavond Intuïtieve diercommunicatie
Heb jij al één of meerdere keren intuïtief met dieren gecommuniceerd en wil je je skills graag verder ontwikkelen door te oefenen? Of twijfel je nog, na al eens geoefend te hebben, of je het (nog) kan? Doe dan vooral mee, je bent van harte welkom! In een fijne en veilige setting gaan we live met een groep dierenliefhebbers oefenen. Door te oefenen met intuïtieve diercommunicatie en wat je hier vervolgens mee kan, kan je de dieren in je omgeving helpen, krijg je veel verschillende interessante en leerzame situaties aangereikt, en geef je je eigen ontwikkeling een boost!

Wat ga je doen?
Tijdens deze avond kan je eigen hulpvragen over je dier of hulpvragen van bekenden over hun dier inbrengen. Je kan ook zonder hulpvraag mee oefenen. Met de ingebrachte hulpvragen gaan we met de groep aan de slag met intuïtieve diercommunicatie. Hoe meer hulpvragen er zijn hoe meer oefenmateriaal we hebben! We gaan niet alleen oefenen met intuïtieve diercommunicatie maar als oefening ook bespreken wat we vervolgens met de ontvangen informatie kunnen doen om het dier te helpen.

Praktisch
-Trainer: Claire van ’t Hul, www.animalinsight.nl
-Datum en tijd: maandag 11/12 van 19.30-22.00.
-Locatie: Voorstraat 51, Delft.
-Kosten: € 40,- p.p. Dit bedrag kan voorafgaand aan de oefenavond betaald worden, na aanmelding ontvang je hierover meer informatie.
-Aanmelden: kan tot een week vooraf (i.v.m. huur van de ruimte) via info@animalinsight.nl. De oefenavond gaat door bij een minimum van 6 deelnemers en heeft een maximum van 10 deelnemers.
-Meenemen: fysieke foto’s (of printjes) van dieren incl. bijbehorende hulpvragen, een schrift en pen. Als je een hulpvraag namens een bekende inbrengt dan is het nodig om toestemming te hebben voor het inbrengen van de hulpvraag en het delen van de foto.

Sidenote: de nadruk van deze oefenavond ligt op het oefenen met en niet het aanleren van intuïtieve diercommunicatie. Voel je welkom om je aan te melden, ook als je nog weinig ervaring hebt!

 

Gegevens

Datum:
11 december 2023
Tijd:
19:30 - 22:00