Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Liefdesmarathon

17 december 2021 @ 19:00 - 19 december 2021 @ 18:00

Tijd: vrijdag 17 en zaterdag 18 december 19:00 – 22:30 uur, zondag 19 december 14:00 – 18:00 uur

Kosten: € 97,-

Voor meer informatie, stuur een mail naar Christine Filip: info@studiopantarhei.nl

Doelgroep: 25+ers die geïnteresseerd zijn in lang leuk liefhebben en open staat voor ontmoeting op een diepgaande manier met een ander. Je kunt iemand meenemen naar deze Liefdesmarathon. Je kunt je liefdespartner meenemen, je date of iemand die simpelweg met je mee durft te gaan. Deze ervaring van het stellen van 36 vragen in een bepaalde volgorde op een bepaalde manier is gericht op het creëren van meer positieve verbinding met een ander.

Inhoud: 36 vragen naar meer verbinding
Ken je dat? Jij begint een verhaal te vertellen over wat je net hebt meegemaakt en je krijgt als reactie: ‘Ja, dat heb ik ook!’, en de ander neemt het verhaal over. Of je vertelt over een lastige situatie waarin je zit, en je krijgt advies waar je pijn in je buik van krijgt. Of je vertelt iets en de ander valt je in de rede. Is dat fout of erg? Dat is heel menselijk. We luisteren, nemen waar met onze eigen ‘filters’. Vanuit deze filters van wat ok of niet ok is, willen we graag onze verhalen delen vanuit een goede intentie. Het zou zomaar kunnen zijn dat onze kennis, ons verhaal de ander helpt. Of soms willen we gewoon ‘ons ei kwijt’ omdat we getriggerd worden en dan vergeten we de ander. In deze workshop gaat het om meer verbinding, vanuit de kracht van luisteren. Niet alleen horen en wachten tot jij aan de beurt bent. Nee, echt luisteren. Zonder ergens mee eens te hoeven zijn. Je loopt als het ware een stukje met de ander op. In diens verhaal. Met aandacht luisteren wordt als heel bijzonder ervaren.
De vragen hebben een verbindend karakter voor iedereen die daaraan mee wilt doen en open staat om te luisteren zonder in te vullen, zonder te oordelen. Iedere vraag begint met twee minuten in elkaars ogen kijken en verbinding maken, waarbij mensen soms de ademhaling op elkaar afstemmen. Tijdens deze workshop wordt gewisseld van luisterpartner na iedere vraag om zo ook te ervaren hoe je je verbonden kunt voelen met een onbekende.

Gegevens

Begin:
17 december 2021 @ 19:00
Einde:
19 december 2021 @ 18:00
Evenement Categorie:
Site:
https://voorstraat51.nl/

Locatie

Voorstraat 51
Voorstraat 51
Delft, Zuid-Holland 2611JL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-53 97 11 11
Bekijk de site van Locatie