Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Krachtplaatsen Michael-Apollo-lijn

19 november 2023 @ 13:00 - 15:00

Tijd: 13:00 – 15:00 uur

Kosten: € 15,- (er kan gepind worden)

Aanmelden: voorstraat51delft@gmail.com

Lezing Krachtplaatsen Michael-Apollo-lijn

De aarde kent vele krachtplaatsen met een verhoogde energie. Deze plaatsen werken helend en geven je steun en kracht. Je kunt hier makkelijker inzichten en antwoorden op levensvragen ontvangen.

Onze voorouders voelden intuïtief hoe bijzonder deze plaatsen op de aarde waren en bouwden hier hun heiligdommen. Daarom vind je hier vaak menhirs, dolmens, hunebedden en tempels, kerken en kloosters. Nu steeds meer mensen bezig zijn met bewustzijnsontwikkeling en meer gaan luisteren naar hun eigen weten en intuïtie, wordt de oorspronkelijke kwaliteit van krachtplaatsen door velen herontdekt.

Theo Buijsrogge, een Delfts ingenieur, heeft zelf de waarde ervan ervaren en werd hierdoor geïnspireerd om alle bekende krachtplaatsen op zijn website powerplaces.eu te verzamelen met als doel om iedereen te inspireren ze zelf te ervaren. Hij schreef ook een boek over de Michael-Apollo-lijn, een energielijn dwars door Europa, met ruim 400 bijzondere krachtplaatsen.

In deze lezing geeft hij allereerst een introductie over krachtplaatsen, energielijnen en energieoefeningen, waarna hij helemaal ingaat op de Michael-Apollo-lijn. Daarbij vertelt hij over diverse krachtplaatsen met bijzondere, opmerkelijke en verrassende achtergrondverhalen en zijn eigen ervaringen.
Meer informatie: https://powerplaces.eu/algemeen/boek-michael-apollo-lijn/

Gegevens

Datum:
19 november 2023
Tijd:
13:00 - 15:00