Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kundalini experience

30 juni @ 19:30 - 21:30

Tijd: 19:30 – ±21:45 uur (inloop vanaf 19:00 uur)

Kosten: € 55,- (€ 40,- early bird)

Aanmelden en ticket, klik hier.  

“Laat dat los wat je niet meer dient, om een lichter en meer authentiek leven te leiden”

Op deze avond neemt Marnix je mee op een unieke ervaring waarbij energiewerk en sjamanistische reizen wordt gecombineerd.

Een Kundalini Awakening Sessie pelt lagen van de geest weg en neemt je mee op een reis door je onderbewustzijn, waarbij diepgaande inzichten worden onthuld.
Liggend op je mat begin je aan een reis van geluid en innerlijke visie. Muziek, frequenties en beats worden gebruikt om de activering van specifieke hersengolfpatronen te ondersteunen die een wakkere droomachtige staat van helder bewustzijn stimuleren.
In een Kundalini Awakening Sessie leer je hoe je kunt vertrouwen op de wijsheid van je eigen systeem. Hiermee creëer je een ruimte waar dat wat je niet langer dient, naar boven kan komen, gezien kan worden en losgelaten kan worden. Laat conditioneringen en reactieve patronen uit het verleden los, zodat je een lichter leven kunt leiden, meer in lijn met je ware en authentieke zelf.

Voor de sessie wordt gevraagd of je je eigen yogamatje meeneemt. Als je die niet hebt, laat dan dan weten bij de bestellen van je kaartje. Ik heb er een paar die ik kan meenemen.

Zie ook: www.kundalini-awakening.nl/nl

 

Gegevens

Datum:
30 juni
Tijd:
19:30 - 21:30