Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jaartraining stembevrijding & latifa

9 oktober 2023 @ 20:00 - 22:00

Tijd: 20:00 – 22:00 uur

‘Zing je eigen lied’ Jaartraining Stembevrijding & Latifa

In deze verdiepende jaartraining leer je jezelf beter kennen én uiten. Door je eigen stem te vinden en vrijuit te uiten word je een vrijer & blijer mens. Stembevrijding vindt zijn oorsprong in de Latifa : een geleide meditatie afkomstig uit het Soefisme. Ik leerde hem tijdens mijn opleiding aan de Pulsar Academie en gebruik hem sindsdien als ‘leidraad’ om naar het leven te kijken.
In dit traject van 7 bijeenkomsten volgen we de stappen van de Latifa: Aanvaarden, Verlangen, Hopen, Vertrouwen, Loslaten, Liefhebben en Willen.
Onderzoeksvragen in dit traject zijn o.a.:
Wie ben ik & waar sta ik nu? Mag ik mijzelf laten horen? Kan ik trouw blijven aan mijn eigen stem? Durf ik mijn eigen lied te zingen? Wat is mijn diepste verlangen? Wat zou ik los willen laten? Waar is het nu tijd voor in mijn leven?
Tijdens de bijeenkomsten werken we met aandachtsoefeningen en lichaamswerk, stem- en klankoefeningen, samenzang en individuele zang.
Er is plek voor maximaal 12 vrouwen. Het werken in een groep kan spannend zijn, en tegelijkertijd ook verbindend: blijf ik mijn eigen stem volgen in het contact met de buitenwereld?

Voor meer informatie, stuur een mail naar: info@hesterdam.nl

Gegevens

Datum:
9 oktober 2023
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

Voorstraat 51
Voorstraat 51
Delft, Zuid-Holland 2611JL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-53 97 11 11
Bekijk de site van Locatie