Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jaartraining intuïtieve diercommunicatie

21 september @ 10:00 - 15:00

Tijd: 10:00 – 15:00 uur

Info en aanmelden: info@animalinsight.nl

Jaartraining intuïtieve diercommunicatie

Wil jij graag op een diepgaande manier leren hoe intuïtieve diercommunicatie werkt? En voel jij dat je graag een nóg diepere verbinding met dieren wilt aangaan? Wil jij ervaren hoe waardevol het is om samen met een groep dierenliefhebbers bezig te zijn met intuïtieve diercommunicatie en met en van elkaar te leren? Dan ga jij, net als ik, helemaal blij worden van deze jaartraining! Deze training is geschikt voor jou als je graag de verdieping wilt opzoeken in de intuïtieve diercommunicatie. Iedereen kan meedoen, ongeacht of je wel/geen/veel ervaring hebt. Wat ik vooral belangrijk vind is dat je gemotiveerd bent en in een fijne en veilige setting aan de slag wilt gaan met de dieren, jezelf en met elkaar. Je gaat op jouw eigen niveau en tempo de ontwikkeling in door mee te doen aan deze jaartraining. Je ontwikkelt een stevige basis en gaat vervolgens verder de verdieping in door op ontdekkingstocht te gaan in de wereld van intuïtieve diercommunicatie!

Wat ga je tijdens deze jaartraining doen?
In deze jaartraining ga je met een kleine groep in tien maandelijkse live bijeenkomsten uitgebreid aan de slag met intuïtieve diercommunicatie. Het is zó fijn om in dit jaar de tijd en rust te hebben om jezelf hierin te ontwikkelen! De training geef ik in een prachtige grote ruimte in de historische binnenstad van Delft. De groepsgrootte houd ik bewust klein, ik wil er optimaal voor je zijn om je te begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling. Je gaat vanaf de basis van start met intuïtieve diercommunicatie. Dit is belangrijk voor jou als je nog geen ervaring hebt en het betekent een verdiepingsslag voor jou als je al wél ervaring hebt. Ik deel mijn inzichten, kennis en ervaringen met je en er is veel ruimte voor interactie en vragen. Je gaat steeds meer de verdieping opzoeken, verschillende aspecten van het intuïtieve diercommunicatiewerk onderzoeken en hiermee oefenen. Daarnaast is er ruimte voor spontaniteit en wat zich in het moment wil ontvouwen. Als kers op de taart zal op één van de trainingsdagen ook een co-trainer aanwezig zijn en krijgt deze dag een verrassende invulling!

Onderwerpen die o.a. aan bod kunnen komen:

 • Intuïtieve ontwikkeling
 • Meditaties en visualisaties
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Blokkades & onzekerheid
 • Dierobservatie
 • Kwantumfysica
 • Gedomesticeerde & wilde dieren
 • Holistische visie op diergezondheid en welzijn
 • Het geven van een consult
 • Dieren als spiegel en leermeester
 • Rondom het levenseinde van een dier
 • Bodyscan: intunen op het lichaam van een dier
 • Dierenhealing
 • Inzicht in de verbinding tussen dieren en mensen
 • Hoe dier en mens verder te helpen
 • Ethiek en communicatie

Praktische informatie:
-Trainer: Claire van ’t Hul, www.animalinsight.nl
-Datum en tijd trainingsjaar 2024-2025: zaterdag 21/9, 19/10, 16/11, 14/12, 11/1, 8/2, 8/3, 5/4, 10/5 en 7/6 van 10.00-15.00 uur.
-Investering: € 1050,- incl. btw. voor 10 lessen. Dit bedrag is excl. btw voor bedrijven. Inclusief koffie/thee/lekkers, exclusief lunch. Je kunt ervoor kiezen om dit bedrag in 1 keer te betalen of in 10 maandelijkse termijnen.
-Aanmelden: via info@animalinsight.nl. Voor deze training hanteer ik een minimum van 5 en een maximum van 8 deelnemers. Bij meer belangstelling start ik met liefde een tweede groep!
-Meenemen: we gaan onder meer oefenen a.d.h.v. foto’s van je dieren. Wil je daarom elke trainingsdag zoveel mogelijk fysieke foto’s (of printjes) van je dieren, een schrift en pen meenemen? Ook dieren van familie/bekenden zijn welkom, mits je toestemming hebt om hiermee te werken en je de dieren goed genoeg kent of eventuele ontvangen informatie kan navragen.

Heb je nog vragen, behoefte aan meer informatie of wil je eerst even kennismaken, neem dan vooral contact met me op!

Gegevens

Datum:
21 september
Tijd:
10:00 - 15:00