Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Consulten/sessies

16 augustus 2023 @ 10:00 - 19 augustus 2023 @ 16:00

Als onderdeel van de Bruisende Dagen worden er verschillende consulten en sessies aangeboden. Verschillende mediums zetten zich in om je een inzicht gevend cadeautje te geven!

Woensdag 16 augustus: aurareadingen (Paula), intuïtieve/mediamieke consulten (Justine), consulten diercommunicatie (Claire), trance healing sessies (Marcelle).
Donderdag 17 augustus: sessies cursus in wonderen (Monique), trance healing sessies (Marcelle).
Vrijdag 18 augustus: trance healing sessies (Marcelle), energetische consulten (Michelle).
Zaterdag 19 augustus: sessies cursus in wonderen (Monique), intuïtieve/mediamieke consulten (Diana), consulten diercommunicatie (Claire)

Elk consult/sessie duurt een uur en kost € 50,-

Je kunt je aanmelden via: voorstraat51delft@gmail.com

Tijdens een intuïtief/mediamiek consult wordt jouw energie gelezen, dat wat invloed heeft op je leven nu. Het kan gaan over hedendaagse situaties of zaken uit het verleden die nog steeds van invloed zijn. Tegelijkertijd werk ik, als medium, samen met de geestenwereld en zal ik eerst aangeven d.m.v. bewijzen wie er vanuit de geestenwereld communiceert. Het zal niet altijd de persoon zijn die je verwacht of wenst, maar altijd diegene die jou het beste kan ondersteunen in deze fase van jouw leven.

Energetisch consult door Michelle:  Heb je een specifieke situatie of vraag rondom je werk, je relatie(s), je gezondheid, je financiën, waarom je hier bent of rond een bepaalde dynamiek tussen jou en een andere persoon? In een consult ‘lees’ ik jouw energie en geef ik antwoord op je vragen, zodat je begrijpt wat er aan de hand is en welke concrete stappen je kunt zetten. Ik maak hiervoor gebruik van mijn intuïtie en mijn contact met de geestenwereld, zodat je weer kunt ervaren wat er allemaal mogelijk is en je energie weer kan stromen.

Animalinsight flowsessie – Intuïtieve diercommunicatie en natuurlijke diergezondheid: Ben jij benieuwd naar een inkijkje in de gevoels- en belevingswereld van je dier? In deze Animalinsight flowsessie combineert Claire intuïtieve diercommunicatie met een holistische visie en natuurlijke diergezondheid. Deze sessie is heel geschikt voor je plezier, als je nieuwsgierig bent naar wat je dier je te vertellen heeft en die veel ruimte laat voor wat zich wil ontvouwen. Je gaat door deze sessie met andere ogen naar je dier kijken!
Wil je deze sessie boeken? Hiervoor is het nodig om een foto van je levende (of overleden) dier mee te nemen. Je dier kan rustig thuisblijven.

Een trance healing is een healing waar de healer zich in een bepaalde staat van bewustzijn brengt. Van daar uit wordt er gewerkt op je mentale, emotionele of lichamelijk problemen. Tijdens de sessie lig je heerlijk ontspannen op een massagetafel om zo in alle rust de healing te ondergaan. In de ruimte is altijd iemand aanwezig om alles in goede banen te leiden.

 

Gegevens

Begin:
16 augustus 2023 @ 10:00
Einde:
19 augustus 2023 @ 16:00