Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst Complementaire zorg bij kanker

26 augustus 2022 @ 15:00 - 19:00

Tijd: 13:00 – 17:00 uur

Om je door de bomen weer het bos te laten zien, kun je deze middag kennismaken met diverse complementaire behandelmethodes en zul je begrijpen wanneer je wat inzet.
Er is een panel dat zich zal buigen over diverse kanker gerelateerde vragen. Dit zal je een beter idee geven wat de verschillen zijn, welke vragen je moet stellen bij jouw zoektocht en waarvoor je het inzet.
Na de paneldiscussie is er tijd voor een meet & greet, zodat je de panelleden persoonlijker vragen kunt stellen en andere mensen op het kanker pad kunt ontmoeten.

Panelleden
Elles van Dinteren, ervaringsdeskundige, werkt vanuit holistische visie met kankerpatiënten aan de fysieke en mentale vitaliteit. Elles heeft een achtergrond in natuurgeneeskunde, enneagram, hypnotherapie en helende reis.
Gea Verhofstad, homeopaat, kan met bioresonantie duiden waar jouw lijf mee kampt. Daarnaast begeleidt zij biodanza groepen, waarbij de kracht van beweging en expressie helend kan werken.
Marcelle Weevers, medium, houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met spiritualiteit en mediumschap. Zij doceert en geeft privé consulten als medium. Daarnaast voert zij inmiddels al jarenlang, begeleidende gesprekken in combinatie met healing.
Kevin Sliva, ervaringsdeskundige in het navigeren door reguliere en complementaire zorgstelsels en in zelfzorg, bestudeert en beoefent al 15 jaar de technieken van de oosterse geneeswijze: Traditional Chinese Medicine (acupunctuur en Qigong), Zen Shiatsu en Zen Meditatie, AiChi (Japanse aquatherapie), Klankmassage therapie.
Annemarie Wolda, ervaringsdeskundige en yogatherapeut, geeft Yoga Therapie. Dit is een krachtige therapie die kan helpen om de balans weer terug te brengen, verlichting te bieden bij pijn of ondersteunend te zijn bij (zware) medische trajecten.
Georgina Haug, ervaringsdeskundige en coach/therapeut, heeft na de diagnose van 4 jaar geleden, nog steeds doorlopende behandelingen. Ze heeft een flinke set aan hulpmiddelen en mensen ingeschakeld om de kwaliteit van haar leven hoog te houden.

Praktische informatie
13.00 uur inloop
13.30-15.30 uur paneldiscussie
15.30-17 uur meet & greet
Kosten: 5 euro pp (cash betaling bij entree)
Aanmelden: georgina@nude-thinking.nl
FB event link: https://fb.me/e/2yAjNok1O

Gegevens

Datum:
26 augustus 2022
Tijd:
15:00 - 19:00