Michelle McLeary

Over mij
Al 10 jaar werk ik als energetisch coach, adviseur en trainer. Door mijn eigen ervaringen, ben ik ervan overtuigd dat ons emotionele en fysieke welzijn afhankelijk is van de hoeveelheid onvoorwaardelijke liefde die we voor onszelf voelen en het vertrouwen wat we in onszelf en in het leven hebben. Onze buitenwereld wordt, volgens mijn visie, gecreëerd door onze innerlijke wereld.

Na jaren zelf geworsteld te hebben met angsten, depressies en aandoeningen, kwam ik erachter dat mijn strenge, negatieve gedachten een enorme impact hadden op mijn gezondheid en op mijn leven. Ik ervaarde dat er een hoop pijn onder deze gedachten zat en toen ik met deze pijn ging werken, begon mijn leven en mijn geestelijke en fysieke gezondheid positief te veranderen. Ik heb geleerd dat het helen van de oorzaak zeer belangrijk is, dan alleen te kijken naar symptoombestrijding.

Ik heb opleidingen gevolgd voor coach-counsellor, lifecoach en trainer. Ik ben gecertificeerd energiewerker en ben opgeleid o.a. in systemisch werk en regressietherapie. In maart 2010 ben ik mijn eigen praktijk gestart, na een loopbaan als adviseur, omdat ik wilde werken vanuit mijn eigen visie.

Helende Sessie
Ik kijk naar wat er aan de hand is met je energiesysteem en hoe onverwerkte pijn en emoties hier effect op hebben en hoe je de balans in jezelf en in je leven (weer) kunt herstellen. Ik leer hoe je controle kunt loslaten en je weer te verbinden met je lichaam en je intuïtie. Zodat je weer in je eigen basis kunt zakken en vanuit je essentie mag leven.

Voorstraat 51 is één van de locaties waar ik vanuit werk. Wil jij je meer informatie, mail dan naar: michellemclearycoaching@gmail.com of kijk op de website: www.michellemcleary.nl 

“Wanneer je werkelijk in harmonie bent met je lichaam, wordt het een vertrouwde leraar en gids”

Deepak Chopra

Contact

Voorstraat 51
Voorstraat 51, 2611 JL Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 41146809
CRKBO registratie
E: stichtingdienendeliefde@gmail.com