Jeanine Kouijzer

Tekenend medium
In mijn ontwikkeling binnen het mediumschap ben ik altijd zoekend geweest waar mijn talent me naar toe zou brengen. Ik ben er achter gekomen dat dit in alles zit waar ik mee bezig ben. Of dit nu is wanneer ik werk in mijn praktijk in Gouda als acupuncturist, als voedingsdeskundige, als begeleider met kinderen of als tekenend medium. De verbinding met de geestenwereld verbindt mij met het leven.

En wanneer ik dan mijn creatief vermogen aanboor, dan komen er tekeningen van overleden personen of symbolische tekeningen. Dit talent zet ik in wanneer men een afspraak maakt voor een privé consult.

Jeanine’s Atelier
Op Voorstraat 51begeleid ik Jeanine’s Atelier, hier laat ik mensen in contact komen met hun creativiteit.

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden”.
Vrij tekenen en schilderen is een manier om jezelf te ontwikkelen en geeft uitdrukking aan wie jij werkelijk bent. Het geeft vorm aan gevoelens en gedachten en brengt je bij je eigen creativiteit. Door op een avond met verschillende teken- of schildermaterialen, collagetechnieken of mixed media (gemengde technieken) te werken, voed je je hart en kom je op een andere manier met jezelf in verbinding.

Ikzelf heb een kunstacademie doorlopen en voor mij is het maken van een tekening of schilderij, een kunstwerk, eerder een middel dan een doel om zichzelf uit te drukken. Het maken van een beeld helpt mij om mijn gevoelens en gedachten te (h)erkennen en te vormen.

Wil je een afspraak voor een privé consult of meer info over alle activiteiten, mail dan naar: jeanine@atelierdeschildpad.nl

Contact

Voorstraat 51
Voorstraat 51, 2611 JL Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 41146809
CRKBO registratie
E: stichtingdienendeliefde@gmail.com