Voorstraat 51, 2611 JL Delft
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop ‘Healing Mediumschap’

2 september @ 10:00 am - 5:00 pm

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Voor info en aanmelden klik hier of kijk op phoenixresidence.nl

Deze dag wordt gegeven door Nicole de Haas. 

Kosten: 105 euro inclusief koffie/thee en versnaperingen.

Wil je graag mensen helpen om hun fysieke, emotionele of mentale klachten te verlichten? Dan is deze workshop een prachtige keuze of een aanvulling op de hulp die je al biedt. Healing Mediumschap betekent dat via de Spirituele Wereld een healing wordt gegeven aan diegene die daarom vraagt. Door je op de energie van de Spirituele Wereld af te stemmen kunnen zij genezende frequenties sturen die specifiek zijn afgestemd op de problemen van degene die je een healing geeft. Healing is een passieve manier van mediumschap waarbij de healer zich afstemt op de cliënt en verbindt met de Spirituele Wereld zodat hij/zij een passief kanaal wordt voor de healingenergie.

De connectie voor healing is dieper dan wanneer je als medium mentaal werkt. Er wordt geen communicatie gegeven tijdens healing en als je communicatie binnen krijgt via de Spirituele Wereld, dan zit je niet op het juiste level in de healing. Healing is passief, je doet niets anders dan jezelf beschikbaar stellen.

Tijdens deze dag krijg je informatie over Healing Mediumschap. Je werkt in tweetallen en Nicole geeft je individuele begeleiding. Deze dag is geschikt voor mensen die interesse hebben in healing, maar ook voor diegenen die al actief zijn op gebied van mediumschap en graag de connectie en relatie met de Spirituele Wereld willen verdiepen. Als na deze dag de passie voor healen gewekt is bij je dan zijn er diverse mogelijkheden om je Healing Mediumschap verdieping te geven.

 

Gegevens

Datum:
2 september
Tijd:
10:00 am - 5:00 pm

Contact

Voorstraat 51
Voorstraat 51, 2611 JL Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 41146809
CRKBO registratie
E: stichtingdienendeliefde@gmail.com