Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Oefenavond intuïtieve diercommunicatie

13 november @ 19:30 - 22:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Eén evenement op 11 december 2023 om 19:30

Tijd: 19:30 – 22:00 uur

Kosten: € 40,-

Aanmelden bij Claire: info@animalinsight.nl

Oefenavond Intuïtieve diercommunicatie
Heb jij al een basis gelegd in het intuïtief communiceren met dieren en wil je je skills graag bijhouden door regelmatig te oefenen? Dat kan! In een fijne en veilige setting gaan we live met een groep intuïtieve dierenliefhebbers oefenen. Door regelmatig te oefenen met intuïtieve diercommunicatie en wat je hier vervolgens mee kan, kan je de dieren in je omgeving helpen, krijg je veel verschillende interessante en leerzame situaties aangereikt, en geef je je eigen ontwikkeling een boost!

Wat ga je doen?
Tijdens deze avond kan je eigen hulpvragen over je dier of hulpvragen van bekenden over hun dier inbrengen. Je kan ook zonder hulpvraag mee oefenen. Met de ingebrachte hulpvragen gaan we met de groep aan de slag met intuïtieve diercommunicatie. Hoe meer hulpvragen er zijn hoe meer oefenmateriaal we hebben! We gaan niet alleen oefenen met intuïtieve diercommunicatie maar als oefening ook bespreken wat we vervolgens met de ontvangen informatie kunnen doen om het dier te helpen.

Praktisch
-Trainer: Claire van ’t Hul, www.animalinsight.nl
-Datum en tijd: maandag 13/11 en 11/12 van 19.30-22.00. Deze oefenavonden zijn los bij te wonen.
-Locatie: Voorstraat 51, Delft.
-Kosten: € 40,- p.p. Dit bedrag kan voorafgaand aan de oefenavond betaald worden, na aanmelding ontvang je hierover meer informatie.
-Aanmelden: kan tot een week vooraf (i.v.m. huur van de ruimte) via info@animalinsight.nl. Je kan je voor 1 oefenavond per keer aanmelden. De oefenavond gaat door bij een minimum van 6 deelnemers en heeft een maximum van 10 deelnemers.
-Meenemen: fysieke foto’s (of printjes) van dieren incl. bijbehorende hulpvragen, een schrift en pen. Als je een hulpvraag namens een bekende inbrengt dan is het nodig om toestemming te hebben voor het inbrengen van de hulpvraag en het delen van de foto.

Sidenote: je bent welkom om mee te oefenen als je minimaal ergens een 2-daagse training intuïtieve diercommunicatie hebt gevolgd of anderszins al wat basiservaring hierin hebt opgebouwd. De nadruk van de oefenavonden ligt namelijk op het oefenen met en niet het aanleren van intuïtieve diercommunicatie. Twijfel je of meedoen al handig is, neem dan vooral even contact met me op om dit samen te bespreken.

Gegevens

Datum:
13 november
Tijd:
19:30 - 22:00