Laden Evenementen

« Alle Evenementen

3 daagse Masterclass astrologie

13 juli @ 09:30 - 15 juli @ 16:30

Summerschool 2023

3-dgs Masterclass Astrologie

 Wat kun je verwachten?
In deze driedaagse Masterclass gaan we aan de slag met het concretiseren van een geboortehoroscoop in relatie tot ontwikkelingen en belangrijke gebeurtenissen in iemands leven. Hoe we verbanden gaan leggen tussen eigenheid en noodzakelijke ervaringen en leerprocessen. En hoe we met die ervaring en bewustwording het leven creëren wat bij ons past.

Ook de systemische overdracht gaan we behandelen en hoe jij als individu de bijzondere plaats binnen familiepatronen en zelfs de samenleving inneemt. Dus: “Waarom ben ik hier?”
De thema’s die we behandelen zijn ook inzetbaar bij een horoscoopduiding voor iemand anders. Mijn benadering is vooral een heel praktische benadering waarbij heldere logica de sleutel is tot inzicht.

Voor deze masterclass dien je wel de basisprincipes voor astrologie te beheersen.

Wie is Kunnie?
Sinds mijn puberteit heeft de astrologie mijn bijzondere belangstelling.  Ik ben nu 71 jaar en nog steeds brengt de astrologie mij nieuwe inzichten voor mij als individu en als verbinding binnen het groter geheel. Juist vanuit een zeer persoonlijke benadering ontdekken we ook de grotere samenhangen. Maar ook hoe we zelf situaties kunnen veranderen en naar een bewustzijnskwaliteit  brengen die bij onze werkelijke eigenheid past. Inmiddels kom ik regelmatig naar Delft; voor persoonlijke consulten of voor een lezing.

Praktische informatie
Dag: donderdag 13 juli, vrijdag 14 juli, zaterdag 15 juli
Tijd: 9:30 -16:30 uur
Prijs: €225,00 dit is inclusief de lunches, koffie/thee en lekkers op alle 3 de dagen
Aanmelden: voorstraat51delft@gmail.com

 

Gegevens

Begin:
13 juli @ 09:30
Einde:
15 juli @ 16:30