Diana Stoet

Mediumschap
Sinds 2008 ontwikkel ik mij in het mediumschap en heb ik training gevolgd bij o.a. John Johnson. In 2018 ben ik begonnen als docent naast Marcelle Weevers in de ontwikkelgroepen.

Ik werk als medium in Voorstraat 51 en geef demonstraties van mediumschap en privé consulten op aanvraag. Dit doe ik met heel veel plezier. Daarnaast werk ik regelmatig als healer in Voorstraat 51.

Wil je een consult boeken of meer informatie, mail naar: dstoet@hotmail.com

Kindercoach
Op dit moment ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker in een VVE peuterspeelzaal, dit werk doe ik al ruim 22 jaar. Het is fantastisch om de ontwikkeling van een kind te volgen en daar waar nodig te begeleiden.

Sinds april 2019 heb ik een eigen praktijk in kindercoaching. Dit was voor mij een logische stap. Kinderen zitten in mijn hart en elk kind verdient het om gezien en gehoord te worden.

Soms zitten kinderen in een moeilijke situatie of periode waarin zij hun gevoelens of emoties niet goed kunnen uiten. Kinderen kunnen hierdoor spanning of stress ervaren. Dit heeft vaak invloed op hun ontwikkeling en daarover praten is moeilijk. Als je niet weet hoe je je emoties onder woorden kunt brengen, kun je vastlopen in je gevoel.
Denk hierbij aan o.a.:

  • Pesten
  • Hoog gevoeligheid
  • Rouw
  • Verdriet
  • Scheiden van ouders

Ik gebruik verschillende methodieken om de kinderen uit te dagen om te gaan vertellen.

Eén van deze methodieken is de VertelEens … Jas. Deze methodiek heb ik zelf ontwikkeld en nodigt kinderen uit om te gaan vertellen wat ze ervaren.

Mocht je meer willen weten of een afspraak willen maken, ga dan naar de website www.verteleenskindercoach.nl

Contact

Voorstraat 51
Voorstraat 51, 2611 JL Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 41146809
CRKBO registratie
E: stichtingdienendeliefde@gmail.com