Annemarie Wanningen

Yoga therapie door Annemarie van de Yoga Company
Yoga therapie is een krachtige therapie die kan helpen om de balans weer terug te brengen, verlichting te bieden bij pijn of ondersteunend te zijn bij (zware) medische trajecten. Daar waar de cardioloog je hart behandelt, de psycholoog je gedachten en de fysiotherapeut je blessure, werkt Annemarie, yoga therapeut op de Voorstraat, met jou als persoon en dus je hele lichaam.

Uiteraard kent yoga therapie een individuele benadering. Zo is yoga in eerste instantie ook begonnen en bedoeld. Yoga begon met een leraar en een à twee, hooguit drie leerlingen. De grondlegger van de hedendaagse moderne yoga therapie, Tirumalai Krishnamacharya, was een wetenschapper die yoga als medicijn studeerde en dit onderwees aan enkele van zijn leerlingen. Hij paste yoga gebruiken en Indische gymnastiek toe om fysieke en mentale ziektes te behandelen dan wel te voorkomen. Hij ontwikkelde specifieke fysieke yoga oefeningen en ademhalingsoefeningen voor specifieke aandoeningen. Daardoor is yoga therapie alleen individueel toepasbaar, want geen enkel persoon is hetzelfde. Of heeft exact dezelfde aandoening of behoefte. Het klinkt zo logisch. En dat is het ook: yoga therapie aangepast aan het individu.

Annemarie heeft Yoga Therapy gestudeerd aan The Yoga Therapy Institute, de enige geaccrediteerde opleiding hiervoor in Europa.

Benieuwd hoe yoga therapie jou kan helpen om meer in balans te zijn? Neem een kijkje op de website van Annemarie: deyogacompany.nl of neem contact met haar op via de mail: annemarie@deyogacompany.nl

Contact

Voorstraat 51
Voorstraat 51, 2611 JL Delft
Contactgegevens: Marcelle Weevers
mobile: 06-53 97 11 11
KVK: 41146809
CRKBO registratie
E: stichtingdienendeliefde@gmail.com